Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(630)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(630)
    • 5 Gwiazda(594)
    • 4 Gwiazda(30)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(4)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2013

    Arrived perfectly packed and in perfect condition. The headerpins were soldered to the main PCB in notime. Tested it with an example (https://github.com/rena2019/myarduino/blob/master/RC522DumpMifare.ino) i googled and it worked instantly. I only had to to adjust the corresponding pins in the sourcecode. A small example or a datasheet here on the product page would be nice to have though. All in all a good product!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2014

    Work it perfect! but you must use the library, visit: https://github.com/miguelbalboa/rfid

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2014

    Works very well. I used the code link by mikebandit. Here is a link to the datasheet http://www.b2cqshop.com/best/RC522.pdf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2018

    Thanks to this, I no longer have to enter a password when I want to log-in to my computer. Great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2014

    Ordine effettuato il 2 maggio 2014 e ricevuto oggi 26 maggio 2014 (24 giorni). La merce, una volta arrivata in Italia, era tracciabile come raccomandata internazionale sul sito delle Poste italiane. Il Prodotto, dopo averlo provato accuratamente, è perfetto sotto ogni punto di vista e sicuramente ne ordinerò altri in un prossimo futuro. Banggood.com è un ottimo venditore e vale la pena aspettare qualche giorno in più per fare acquisti molto vantaggiosi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Wygląda ok, jeszcze nie próbowałem, kilka zagiętych szpilek, ale nic, czego nie da się naprawić, to prawdopodobnie do dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2019

    not yet tested, but appears well assembled and clean

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2018

    Everything is alright.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2016

    Tiene acabados de muy buena calidad y viene con dos conectores y dos tarjetas para programar

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2019

    gostei

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$14.94
    • US$8.99
    • US$4.59
    • US$8.45
    • US$9.99
    • US$16.09
    • US$11.49
    • US$37.99
    • US$6.99
    • US$5.74
    • US$25.86
    • US$18.39
    • US$19.99
    • US$16.16
    • US$10.38
    • US$7.46
    • US$28.86