Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/08/2021

    Otrzymane szybko Ale całkowicie złamać Icd crack i skręcić broszkę, więc przerwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Bardzo rozczarowany opakowaniem, przedmiot jest 3,5-calowy ekran dotykowy LCD i został wysłany z ochroną NO. Został umieszczony w plastikowej torbie z wystającymi szpilkami. Chociaż wstępny obraz wygląda dobrze, nie jestem pewien, czy zadziała, dopóki nie użyję go w przyszłym tygodniu. Otrzymywałem paczki z Banggood zawsze dobrze chronione, z wyjątkiem tej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    +: It works fine according to product specification. -: It was packed only in a simple bag, it is a fortune that it arrived intact.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    A little difficult to figure out but following a guide on instructables i was able to display "Hello World!" Works great!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2020

    Nie testowałem jeszcze tego modułu SPI-LCD. W tym module nie ma linii /CS, więc potrzebuje obwodu interfejsu, który zapewni Ci linię /CS. Wezmę 74LVX244 do tego celu. Jeśli wyświetlacz jest jedynym układem interfejsu podłączonym do SPI Bus, powinien również działać bez /CS (zawsze włączony).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2019

    Je corrige ma précédente évaluation en positif. Après maintes recherches j'ai pu pour finir trouver la bonne library pour faire fonctionner ce display. Mes excuses. Néanmoins je retire 1 étoile pour le mauvais emballage. Les pines étaient tordues. Donc après essai je trouve ce display de très bonne facture. A voir avec le temps. Merci BANGGOOD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Wyświetlenie zostało dostarczone szybko. Wszystko w porządku, działa w porządku. Przy okazji: Byłoby bardzo pomocne, gdyby ten wyświetlacz mógł być wyposażony w wejście Chip Select w przyszłych wersjach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Ze względu na słabe opakowanie, kontakty były napięte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    Dzień dobry, Przybył dziś rano w bardzo dobrym stanie, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$8.99
    • US$26.24
    • US$7.23
    • US$4.19
    • US$32.99
    • US$23.23
    • US$4.99
    • US$24.51
    • US$11.99
    • US$4.59
    • US$25.99
    • US$6.89
    • US$9.99
    • US$4.37
    • US$12.99
    • US$17.24
    • US$27.59