Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(143)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(143)
    • 5 Star(128)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/08/2021

    Jestem uzależniony (zazwyczaj japoński) filmiki do czyszczenia uszu na YouTube, kiedy zobaczyłem, że zwariowałem. Trochę czasu zajęło dotarcie (normalnie). Kiedy zadzwoniłem, że nadal ma trochę baterii, myślałem, że jest dobry. Pobrałem aplikację i podłączyłem się do sieci Wi-Fi urządzenia. Doskonały obraz, łatwy w użyciu i naprawdę usuwa nadmiar wosku. Światło jest bardzo dobre i doskonale widzisz swoje ucho od środka. Oprócz tej funkcji, możesz szukać w szczelinach i ciemnych rogach, które pasują do tego urządzenia, ponieważ obraz jest bardzo ostry. Jedynym problemem jest to, że ponieważ Led jest silny, daje rozgrzewkę, ale nic, co może cię poparzyć lub nie pozwala używać. Po prostu uważaj, aby nie używać zbyt dużo i uszkodzić ściany ucha, trzeba mieć delikatnej obsługi, poza tym idealne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Dostarczone niezwłocznie i dwa tygodnie nie minęły, choć lekko wgnieciony pakiet (2 zdjęcie). Kod QR pobrał plik instalacyjny, program nie powoduje błędów i nie zwalnia, kamera jest podłączona, wszystko działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Świetne narzędzie do kontroli uszu, ale nie tak dobre do czyszczenia. Znalazłam plastikowe gałki drażnią mój kanał uszny i trochę trudno było mi ich użyć do usunięcia wosku. Ciężko jest skierować gałkę do właściwej pozycji i obawiałem się, że używanie jej tak blisko bębna może spowodować uszkodzenie. Obrazki zawarte w tej recenzji są przed i po użyciu oliwy z oliwek i strzykawki do usuwania wosku. Wosk wygląda tak owłosiony, bo używałem wacików, a to jest budowa włókien, które z nich spadają. Cieszę się, że to oczyściłem. Chociaż nie jest tak dobry do czyszczenia uszu, to narzędzie zdecydowanie jest bardzo przydatne do oglądania wewnątrz uszu, aby sprawdzić, czy trzeba je czyścić. Łatwo jest się tam wprowadzić, oglądając telefon. Kamera również obraca się automatycznie, więc bez względu na to, jak umieścić go w uchu i obracać, kamera zawsze będzie pionowo. Aplikacja pozwala również na robienie zdjęć lub nagrywanie wideo łatwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Zdjęcie jest bardzo dobre i łatwo je zobaczyć na telefonie. Aplikacja jest stroną trzecią, ale nie miał problemów z telefonem jeszcze! Znalazłem wosk do uszu, sznurek smarkający i żółto-zielony glut!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Zamówiony 22 stycznia, dotarł 2 lutego do Serbii. Doskonała obsługa, szybka dostawa. Dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Bardzo dobra jakość obrazu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Połączenie powstało bezpośrednio na moim Iphone 11. To działa dobrze. Czy nowe łyżki wosku można zamówić i może trochę dłużej? Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Wygląda dobrze, ale mimo wszystko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Średni produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 746
    • Ft3 150
    • Ft4 692
    • Ft5 395
    • Ft4 692
    • Ft9 456
    • Ft12 379
    • Ft5 199
    • Ft8 475
    • Ft6 524