Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(127)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(127)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Świetny produkt!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Powiększenie jest w porządku. Oświetlenie jest bez funkcji, ani przez port USB, ani z bateriami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    - Nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2017

    I recommend this product. As described by the seller. Shipping time was long but acceptable. The box was deteriorated but the product inside was in good conditions. No instructions for use, I have small spring which I don't know where to install so I didn't used it but the product seems to work ok without it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2018

    Muy util para trabajar mas rapido y con mayor calidad. Me agrada que tenga leds (puedo ponerle quitarle leds, pero asi esta ok). Trransportable. Ligera. Practica. Baterias y usb. Sostenedor de cautin y esponja. Ajustable. Recomendable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2019

    Me ha encantado. Llevo toda la tarde soldando la controladora de vuelo sin problemas. Los 2 leds que lleva enfocan perfectamente donde se suelda. La lente aumenta lo suficiente, y luego tiene una lente más pequeña abajo a la derecha, está es de más aumentos. Se pueden subir y bajar. Los caimanes se ajustan perfectamente a un circuito de drone. La base donde están se puede desplazar arriba y abajo. En definitiva. Por este precio merece la pena. Si se quiere algo mejor cuesta más.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Dobry produkt i działa dobrze. Jest z kablem usb, ale włożenie 3 baterii AAA do podstawy sprawia, że jest przenośny i dodaje wagę do podstawy. Jak zwykle z Bangood, opakowanie jest minimalne. Skrzynka została zmiażdżona podczas wysyłki, ale na szczęście produkt wewnątrz był OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2017

    muito útil esse produto, possui duas garras jacarés e dois leds, recomendo, preço muito bom. very good this product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2018

    هذه القطع غير موجودة باحدى المنتجات اشتريت 2 من نفس المنتج واحد جيد وكامل كل القطع والثاني ناقص الكباشات الموجودين بالصورة

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.55
    • US$13.86
    • US$26.55
    • US$13.85
    • US$8.07
    • US$11.54
    • US$8.07
    • US$10.40
    • US$9.23
    • US$8.07
    • US$11.99
    • US$23.09
    • US$9.32
    • US$9.99
    • US$29.15
    • US$10.38
    • US$12.69
    • US$5.99