Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(172)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(172)
    • 5 Star(168)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2021

    Top quality fast shipping

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • SVMVIP3
    RU
    15/01/2020

    Pakowanie to koperta. Sznur ma tylko 85 mm długości, bez uszkodzeń. Sprzedawca i towar polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2018

    ich benutze diese stecker um meine Rc Boote mit Wasserdichten Voltmetern auszustatten. Funktioniert einfach perfekt und spart einem das ständige öffnen der Boote. THX Bangood nice regards

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2017

    Quality composant, well assembled, good silicone flexible wires. I used it to connecrt a low battery alarm to my Bugs 3. Preventing overdischarge and damage to the 3S lipo battery, when i fly it in this configuration.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2018

    very very useful plug adapter for the balance plug of your lipo and you still can use a lipo checker. I used this plug for my project with the waterproof digital Voltmeter and it works perfect. THX Bangood nice regards

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2017

    Very helpul to connect a 3s battery to my gimbal, it could be chaper, but gets the job done

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2018

    ho comprato questo adattatore per alimentare una trasmittente video dalla presa di bilanciamento 3S di una lipo. semplice e funzionale. sembra ben fatta. arrivata prima del previsto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BF1VIP4
    FR
    25/01/2018

    Permet de brancher le 12V de la prise équilibrage Lipo pour alimenter un Emetteur video par exemple

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2019

    muito bom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2018

    Konečně koncovka na FPV létání

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 928
    • Ft2 204
    • Ft2 571
    • Ft1 590
    • Ft3 676
    • Ft2 571
    • Ft2 204
    • Ft3 660
    • Ft3 182
    • Ft3 501
    • Ft2 545
    • Ft1 048
    • Ft2 940
    • Ft3 182
    • Ft2 204
    • Ft2 099
    • Ft1 835
    • Ft2 571