Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2021

    Podoba mi się ten BMS! Posiada diody LED, dzięki czemu można zobaczyć, jakie komórki są „wyważone" (krwawienie o wartości 50mA. uleczenie z ogniw ). Komórki, a wersja „3.7V" jest dla ogniw litowo-jonowych 4,2V. Wersja Lifepo4 3.2V wykorzystuje chip BM3451-BHDC-T28A, a Li-ion 3.7 (4.2V) – BM3451 -SMDC-T28A. Musisz więc kupić odpowiednią wersję, która pasuje do Twoich potrzeb / baterii. Chip ten może być również użyty w konfiguracji 3S, 4S i 5S. Musisz tylko usunąć jeden lub dwa rezystory 0-ohm, które chcesz użyć 3S BMS dla 5 komórek. PCB jest dobrej jakości, ale nie testowałem go pod wysokim prądem przez długi czas. Chip kontrolera na jednym z moich BMS był zamontowany na zewnątrz, więc musiałem go podgrzać i przesunąć.. Tak czy siak... Ten BMS jest jak dotąd moim ulubionym, jeśli chodzi o małe BMS.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Kiedy zbadałem moduł, zauważyłem, że element jest źle przylutowany. Wysłałam zdjęcie do biura BG, a oni przyślą mi nową płytę. Dziękuję Banggoog za łatwe rozwiązanie roszczenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Jak pokazano na zdjęciu, są dwa rezystory lutowane razem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    PMS dotarł w odpowiednim czasie, jednak zamówiłem jeden zestaw dla S4 i jeden dla S3. To da się naprawić, ale zawsze najlepiej jest dostać to, o co prosiłeś.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    these boards are excellent … the shipping was fast for the first time ever. I made a battery pack today , a 5S Lion pack to replace my old Nicads and the project went well! good Board! thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Podręcznik, który można pobrać jest bardzo dobry i obejmuje wszystkie pytania i wątpliwości. BARDZO dobry i użyteczny. Nie używane odrzutowe, ale teraz polowanie na baterie zaczyna budować ładny bank baterii dla systemu słonecznego. Podoba mi się diagnostyka, którą zapewnia diody LED.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Niższa cena była bardzo mile widziana jednak jest to drugi raz, kiedy zamówiłem wersję czterokomórkową i dostałem wersję trzykomórkową.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    SA
    20/09/2021

    Bardzo dobry i może być używany w wielu przydatnych projektach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Nie ma sprawy, nie ma sprawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.92
    • US$6.92
    • US$17.31
    • US$4.59
    • US$33.48
    • US$13.85
    • US$17.24
    • US$11.19
    • US$15.99
    • US$13.85
    • US$10.38
    • US$22.99
    • US$31.04
    • US$8.04
    • US$59.19
    • US$56.59
    • US$59.99
    • US$2.99