Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(326)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(326)
    • 5 Star(314)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2018

    fast shipping not yet tested but looking all good and OK good seller recommend also for new items.......................

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2018

    Tenho necessidade de BMS para 3S, já testei quase todas aqui do Banffood, todas perfeitas e de extrema qualidade, porem, esta supera a todas outras. Desempenho e segurança máxima, proteção de sobre e sub carga , proteção contra curtos. Testei uma com pack 3S6P e foi simplesmente PERFEITA, recomendo MUITO, segurança PLENA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Przybyli zgodnie z planem, złe opakowanie, nadal nie udowodnione. Powrót z dalszymi opiniami po badaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2018

    Good product everything is fine and Working condition. My battery pack working really good. Parking is Not good just wrapped up. Thank you to seller for good product. Tracking information is good and accurate Thankyou to Banggood Team.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2018

    El articulo llego en perfectas condiciones, entregado dentro del plazo indicado por el vendedor. Recomiendo este vendedor. GRACIAS BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Dobry produkt, wiertnictwo jest w porządku, i stan pracy. Mój akumulator działa naprawdę dobrze. Dziękujemy sprzedającemu za dobry produkt. Dziękuję zespołowi Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2019

    super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2018

    I make power bank and emergency light thank you banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Dobry produkt, który jest niezastąpiony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Polecam produkt dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$10.31
    • US$16.19
    • US$17.24
    • US$26.55
    • US$8.04
    • US$4.59
    • US$6.92
    • US$26.55
    • US$42.34
    • US$45.99
    • US$39.34
    • US$74.74
    • US$54.99
    • US$53.44
    • US$14.94
    • US$14.94
    • US$6.89