Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/05/2021

    Szybka dostawa. Wszystkie 6 części działa bardzo dobrze. Mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Wielki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Omyłkowo myślałem, że dysk się rozgrzeje. Jest to przetwornik ultradźwiękowy i pozostaje chłodny. Jest z włóknem, który dobrze działa, dostarczając wodę do przetwornika. Tylko problemy to: jak zwykle dla Banggood, NIE INSTRUKCJA. Żadnych diagramów. Nie ma też metody mocowania dysku do włókna! Klej nie jest rozwiązaniem, ponieważ blokuje wodę i niewiele przyklei się do włókna pręta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Działa naprawdę dobrze i zapewnia stabilny strumień mgły. Łatwy w użyciu i dość kompaktowy. Cena jest absurdalnie niska. Użyje tego dla różnych modeli (Volcano, Parowy pociąg itp.) jako dodatek do pulpitu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Jeden z trzech miał mostek do lutowania, gdzie wysiadł prąd i spowodował przegrzanie całej płyty i produkcję wędzonej. Ale pozostałe dwie działają dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Działa bardzo dobrze. Wysyła niesamowitą chmurę mgły na tak mały przedmiot. Bardzo dobry interes! Przyda się na Halloween.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Produkt działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Bardzo ładnie dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Otrzymane w terminie i w dobrym stanie jednostki zostały przetestowane i działają zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,069
    • Ft7,803
    • Ft3,730
    • Ft8,481
    • Ft7,803
    • Ft1,540
    • Ft6,106
    • Ft4,409
    • Ft7,463
    • Ft1,694
    • Ft4,409
    • Ft6,106
    • Ft8,821
    • Ft8,142
    • Ft5,088
    • Ft2,373
    • Ft4,069
    • Ft4,316