Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(116)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(116)
    • 5 Star(103)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    Baterie są dobre, ale dla każdego tyro79 ważą dużo i mają tylko 70c Nie miałem wyboru dobrze. Bateria nie jest zła. Wytrzymują dość długo i dobrze rzucają. Nie wiem, co się dzieje z transportami baterii, które docierają na wieki w porównaniu z innymi produktami zamówionymi przez drona i wszystko na raz. I to trwa prawie miesiąc, a one powinny pochodzić z Holandii zamiast z Chin, przynajmniej do Hiszpanii przed końcem numeru zamówienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Wydaje się być to bardzo cenne dla tej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2019

    Recibido tras un mes de "en procesamiento" , aparentemente están perfectas, falta ver el rendimiento, pero la primera impresión que me e llevado es mas bien mala, no por su Excelente apariencia y aparentar al menos (falta probarlas) su gran calidad, solo un matiz, y es que se anuncian como 91 gramos de peso, mientras que mi bascula marca la friolera de 112gramos :O ¿COMORRR? vamos que mi dron teóricamente legal para volarlo en cualquier lugar, gracias a esos 21 gramos de mas sobre lo anunciado, deja de serlo :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2019

    This Lipo has got a high internal resistance. Values were well above 100mOhm. It's a very cheap product, let's see how long they last.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2019

    Délai d'envoi correct, protection minimaliste, heureusement que les lipo sont bien emballées dans leurs propres cartons. Quantité ne correspond pas à la commande… du grand Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2019

    Correspond au descriptif très léger en attente de mon Drône pour pouvoir le tester ( diatone Gt m515)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2019

    Tudo correto, obrigada vendedor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2019

    Average at the most . Internal IR out of the box very high.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2019

    Tienen buena pinta, han llegado bien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 764
    • Ft19 865
    • Ft6 250
    • Ft6 368
    • Ft1 469
    • Ft15 925
    • Ft6 986
    • Ft5 731
    • Ft2 571
    • Ft8 598
    • Ft34 720
    • Ft3 660
    • Ft10 509
    • Ft13 376
    • Ft21 022
    • Ft27 393
    • Ft14 013
    • Ft5 884