Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(203)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(203)
    • 5 Star(198)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2020

    Wszystkie szpilki wyglądają idealnie i nie wygięte!!! To świetnie i przetestowałem komponenty, działają na 230VAC!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Perfect przybył na czas, bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Dokładnie tak jak opisano na stronie. Działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Dobra cena i jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Zgodnie z opisem, teraz musimy sprawdzić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2019

    Reçu dans les délais indiqués, bien protégé. Ils sont petits et pratiques. Le seul bémol constaté pour le moment est que l'on ne voit pas les inscriptions côté borne à vis on ne sait donc pas où se trouve le NO, COM et NC qui sont masqués par le bornier... Comme il n'y a pas de mode d'emploi je suis un peu embêté pour les branchements...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2018

    Prodotto di ottima fattura. Ne ho comprati 15 in tutto, testati uno ad uno e tutti funzionanti. E' un ottimo componente per domotizzare le luci di casa; basta accoppiarlo con un sensore pir per il rilevamento della presenza, collegarlo alla rete wifi (ESP8266) o attraverso dei moduli a radiofrequenza (NRF24L01) e il gioco è fatto. Nel mio caso mi creerò anche un App per poter oltre a visionare la presenza di qualcuno in varie stanze poter anche pilotare lo spegnimento o l'accensione delle luci. Buoni acquisti a tutti :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Wszystkie szpilki wyglądają idealnie i nie wygięte!!! To świetnie i przetestowałem komponenty, działają na 230VAC!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2020

    Przybyli dobrze zapakowani. Transport trwał dłużej, ale jest to zrozumiałe w obecnej sytuacji. Wygląda na odpowiedni do tego, czego potrzebuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 271
    • Ft1 590
    • Ft2 545
    • Ft1 590
    • Ft1 908
    • Ft1 175
    • Ft5 983
    • Ft1 908
    • Ft1 271
    • Ft1 590
    • Ft1 000
    • Ft4 457
    • Ft2 195
    • Ft4 138
    • Ft2 338
    • Ft952
    • Ft952
    • Ft2 940