Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(124)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(124)
    • 5 Star(120)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/05/2021

    0 tempo de entrega exagerado para entregas dentro da Europa que foram 1o dias uteis. Placa parece muito fraca para 30A. Muito pequena e com componentes sem identificação, o que não permite saber acreal potência dos drivers. Muito desiludido, ainda sem testar, com a aparência muito pequena para a potência anunciada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2020

    Płytka obwodu drukowanego różni się od wskazanego, a schemat połączenia nie jest wskazany. W Internecie znalazłem schemat połączenia, który załączam. Nadal nie użyłem obwodu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Paczka dotarła bardzo szybko, przed chińską, respektować logistykę. Jakość desek jest doskonała. Nie próbowałem jeszcze pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Not same board. I receve CF-B34S30A-A board. Nu am primit produsul comandat. Am primit placa CF-B34S30A-A. E oarecum diferita dar face acelasi lucru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2019

    Produto de boa qualidade, chegou certinho igual ao anunciado, chegou bem embalado e sem danos. Recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2018

    3 BMS chegou bem embalada e antes do tempo previsto...a bangood deveria da opção de comprar mas contidades e com isso preços melhores 3 unidades é pouco eu não encontrei a opção de Más de 3 unidades. obrigado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2018

    3 BMS chegou bem embalada e antes do tempo previsto...a bangood deveria da opção de comprar mas contidades e com isso preços melhores 3 unidades é pouco eu não encontrei a opção de Más de 3 unidades. obrigado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2018

    Paczka doszła raz dwa płytki poprawnie wykonane. W sam raz do regeneracji baterii 14.4v ni-cd na pakiet li-ion. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    I bought these for practice build. Great training modules for battery builds training. Thank you! Never lay circuit boards on paper. Always use anti static protection.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Produkt, który otrzymałam jest zupełnie inny niż ten ze zdjęć i to jest oszustwo Chcę odszkodowania, albo Bangwood będzie dowodził Zaniosę to do sądu. Nie lubię oszukiwać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$29.81
    • US$3.99
    • US$56.59
    • US$118.43
    • US$59.19
    • US$50.34
    • US$5.99
    • US$30.39
    • US$3.99
    • US$17.24
    • US$9.19
    • US$28.74
    • US$11.19
    • US$13.85
    • US$10.38
    • US$41.99
    • US$14.99