Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(88)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-17 10:41:20

    Not same board. I receve CF-B34S30A-A board. Nu am primit produsul comandat. Am primit placa CF-B34S30A-A. E oarecum diferita dar face acelasi lucru.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-12 18:13:10

    Seem to do the job nicely enough. Handy way of recycleing cells that would otherwise be scrapped....

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-05 12:31:24

    Packaging good enough. It could be better. Reasonable time of arrival.Not yet tested.Nothing to reproach to BangGood

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-03 12:16:50

    Good kwalaty

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-10 12:54:19

    Produto de boa qualidade, chegou certinho igual ao anunciado, chegou bem embalado e sem danos. Recomendo.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-31 04:15:27

    So wie bei meiner ersten Bestellung, sind die BMS zwar nicht besonders gut verpackt (Abzug bei Appearance), aber zumindest äußerlich unbeschädigt angekommen. Die erste Bestellung ist bereits sehr erfolgreich im Einsatz, ich habe keinen Grund daran zu zweifeln, dass auch diese Platinen ihren Dienst tun werden.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-03 13:32:05

    they work very well will buy again

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-10 22:43:16

    Great quality, super price with fast delivery. I bought out all of the US stock available, as I prefer US shippers. I can not wait till the US warehouse re-stocks for me to place more orders that way. Oversea orders have taken too long with many dis-appointment following said orders abroad.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>