Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/02/2021

    Doskonały produkt, bardzo szybki transport w 3 dni z Czech na Słowację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Pierwszy raz kupuję ten produkt i jestem z niego bardzo zadowolony. Miałem również wersję RGB i byłem również zadowolony z żarówek. Nie znalazłem nic złego do powiedzenia na ten temat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2020

    Przyjechał z magazynu w Wielkiej Brytanii 10 dni. Pudełka nie były pomarszczone, nawet jeśli były wkładane do zwykłej plastikowej torby. Żarówki są fantastyczne i działają bez problemów, ale polecam uaktualnić firmware przed użyciem. Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2019

    I use two of these bulbs in bedroom and they are really good. It is incredible when you wake up in the morning and the light is already on, or when the light is waiting for you in the evening. The quality of the bulbs is very good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2020

    Bardzo dobrej jakości żarówka. Reaktywna i wierność białych, bardzo jasna. Bardzo dobrze wykonane zastosowanie do zarządzania różnymi światłami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2019

    tudo certo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2019

    original xiaomi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2019

    ótima bom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Yeelight według partii 3: Jakość Xiaomi w rozsądnej cenie. Brak problemów z połączeniem z moim asystentem w domu lub telefonem Android

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Tylko owinięte (tylko plastikowe. Torebka), ale stało się dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 131
    • Ft8 431
    • Ft12 265
    • Ft23 381
    • Ft14 180
    • Ft9 965
    • Ft5 679
    • Ft13 032
    • Ft7 664
    • Ft14 565
    • Ft13 032
    • Ft5 105
    • Ft6 303
    • Ft5 308
    • Ft6 303
    • Ft4 275
    • Ft11 498
    • Ft14 270