Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/04/2021

    Perfekcje zostały natychmiast połączone z aplikacją Yeelight. Mniej jasny niż poprzedni model, ale bardziej ekonomiczny w konsumpcji. Wiarygodny i połączony z Chinami kontynentalnymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Dobra, dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Najwyższej jakości inteligentne lampy RGBW od Xiaomi, bardzo jasne! Pracuje z Alexa, google home, bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Doskonały produkt. Przybyli bardzo szybko. Dostarczone w 3 tygodnie. Jestem zadowolony z produktu i usługi Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Świetny sprzedawca, szybka wysyłka. Żarówki są dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Jest w dobrym stanie dla CN do Izraela. Zapłaciłem dodatkowe pieniądze, żeby dostać go w 15-20 dni i dostałem po 25 dniach. Również kiedy próbowałem zobaczyć gdzie jest moja paczka poprzez śledzenie jej za pomocą kodu do śledzenia mojej paczki dało mi błąd. (kiedy próbowałem sprawdzić, gdzie jest paczka). Wysłałem maila do Banggood i nie dostałem odpowiedzi. Poza tym, kocham bąbelki Yeelight, które działają idealnie! Jeśli masz czas, by czekać na paczkę, kup normalną dostawę, bo wydaje się być w tym samym czasie, ale warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Aplikacja działa dobrze ze światłami i dobra wartość dla pieniędzy biorąc pod uwagę niektóre inne żarówki na rynku! Wielkie zakresy kolorów i integracja z inteligentnymi głośnikami było łatwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Wspaniałe żarówki. Łatwy montaż za pomocą programu Yeelight. Bardzo ich polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Spektakularny jak zawsze.. Instalują się w kilka minut... Działają bardzo dobrze... Wziąłem już około 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Super świetna praca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 460
    • Ft11 234
    • Ft33 586
    • Ft8 165
    • Ft16 120
    • Ft19 662
    • Ft14 349
    • Ft20 151
    • Ft45 801
    • Ft5 826
    • Ft4 883
    • Ft5 493
    • Ft31 666
    • Ft5 225
    • Ft9 518
    • Ft3 170
    • Ft15 161
    • Ft13 399