Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2962)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2962)
    • 5 Star(2827)
    • 4 Star(105)
    • 3 Star(22)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2020

    Zestaw jest idealny, cena jest świetna, cena jest świetna! Zestaw jest wart swojej ceny, aplikacje są nieograniczone, autonomia jest długa (6 miesięcy i nie zmieniłem baterii)!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Zestaw termometru-hygrometru. To idealny zestaw, jaki dostanę. Co drugie życie i niekończące się życie w inteligentnym domu!!! Nie do wiary! Doskonały zestaw termometrów nawilżających. To trzeci zestaw, który dostarczyłem. Bardzo dobry żywotność baterii i milion zastosowań w inteligentnym domu!!! Niewiarygodna cena!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Zamówienie przybyło na czas. Produkt przyszedł dokładnie tak, jak zamówiono. Dobra jakość. Jest z 1 metrowym kablem. Wykrywanie na aplikacji Mi Home może zawieść kilka pierwszych prób, ale potem wykrywa. Czas synchronizacji temperatury i wilgotności czujnika może być szybki lub czasem trwa nieco dłużej. Współpracuje z siecią ZigBee w trybie multimodu Xiaomi 3.0 WIFI HomeKit inteligentnej bramy domowej.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Zamówione urządzenia z bateriami CR2032 w cenie. Wyciągnięto kartę ochrony baterii i dodano je do aplikacji Xiaomi Home na serwerze UE. W porównaniu z pierwszym monitorem temperatury Mi i wilgotności od Qingping są to: - Mniejsze we wszystkich wymiarach i wyświetlane cyfry - Lepszy kontrast LCD i kąt widzenia - Mniejszy akumulator CR2032 vs AAA - Brak przycisku parowania BT - Zakodowane wiadomości BT nadają co 10 minut - Wartości odczytów czujnika różnią się nieco - Mocowania bezpośrednio do ściany z dołączoną taśmą dwustronną - Może mocno, gdy przychodzi czas na zmianę baterii

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Idealnie! Pozytywne Dostawa była szybka, kurier przyniósł! Produkty są dobre, piękne, nie chcą mnie połączyć z HUAWEI P20 Pro, naprawię to później. Ale mój partner zdołał połączyć Bluetooth z Samsung A71. Ogólnie, jestem zadowolony, polecam sprzedającego wszystkim!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Świetny mały sensor. Można je umieścić niemal wszędzie. Mam jedną w torbie, więc to jak lokalna stacja meteorologiczna, którą mogę sprawdzić w każdej chwili z telefonu. Oczywiście pierwszą rzeczą było sprawdzenie, co jest w :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    The set is worth the money he asks for. Too many applications in a smart home. Long battery life (8 months without change). The small size makes them fit everywhere but also a little illegible. Το σετ αξίζει τα χρήματα που ζητά. Πάρα πολλές οι εφαρμογές σε ένα έξυπνο σπίτι. Η διάρκεια των μπαταριών μεγάλη ( 8 μήνες χωρίς αλλαγή). Το μικρό μέγεθος τα κάνει να χωράνε παντού αλλά και λίγο δυσανάγνωστα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Dużo lepiej niż myślałem, kupię więcej. Dołącz do stosu i dwulicowej etykiety do mocowania. Temperatura i wilgotność mogą być monitorowane na wyświetlaczu lub dołączone do aplikacji mobilnej. Ma historię temperatury i wilgotności co godzinę. Jedynym przeciwwskazaniem jest kontrast wyświetlacza, który sprawia, że trudno zobaczyć, czy strona jest bardzo słabo oświetlona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Dobre czujniki temperatury i wilgotności. Miniaturowe i łatwe w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Działa dobrze już od 3 dni... Mam już otwarte i sprawdzam 3 z 6... precyzja wydaje się być słuszna... Mam inny termometr i nie mają więcej niż 0,3 różnicy w Celciusie po pięciu minutach na bliskich pozycjach... przybył w następnym tygodniu. Dzisiaj do Grecji bardzo Szybko z CN i byłem zaskoczony)!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$28.99
    • US$9.99
    • US$45.22
    • US$18.99
    • US$19.99
    • US$11.54
    • US$10.34
    • US$19.62
    • US$10.99
    • US$19.99
    • US$39.99
    • US$30.99
    • US$4.59
    • US$18.99
    • US$15.00
    • US$20.78
    • US$50.99