Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2612)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(2612)
    • 5 Star(2494)
    • 4 Star(94)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2021

    Zestaw termometru-hygrometru. To idealny zestaw, jaki dostanę. Co drugie życie i niekończące się życie w inteligentnym domu!!! Nie do wiary! Doskonały zestaw termometrów nawilżających. To trzeci zestaw, który dostarczyłem. Bardzo dobry żywotność baterii i milion zastosowań w inteligentnym domu!!! Niewiarygodna cena!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Idealnie! Pozytywne Dostawa była szybka, kurier przyniósł! Produkty są dobre, piękne, nie chcą mnie połączyć z HUAWEI P20 Pro, naprawię to później. Ale mój partner zdołał połączyć Bluetooth z Samsung A71. Ogólnie, jestem zadowolony, polecam sprzedającego wszystkim!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Zamówione urządzenia z bateriami CR2032 w cenie. Wyciągnięto kartę ochrony baterii i dodano je do aplikacji Xiaomi Home na serwerze UE. W porównaniu z pierwszym monitorem temperatury Mi i wilgotności od Qingping są to: - Mniejsze we wszystkich wymiarach i wyświetlane cyfry - Lepszy kontrast LCD i kąt widzenia - Mniejszy akumulator CR2032 vs AAA - Brak przycisku parowania BT - Zakodowane wiadomości BT nadają co 10 minut - Wartości odczytów czujnika różnią się nieco - Mocowania bezpośrednio do ściany z dołączoną taśmą dwustronną - Może mocno, gdy przychodzi czas na zmianę baterii

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Odebrałem je dzień wcześniej. Nie wiedziałem, że są takie małe, nie stanowią problemu. Może tak będzie lepiej, mały i dyskretny. Ściągnęłam aplikację domową Xiaomi i bardzo łatwo połączyłam ją z telefonem. Możesz użyć aplikacji do zmiany nazwy, dzięki czemu możesz zobaczyć, w której przestrzeni... Pisze, że zapamiętuje zmiany temperatury w mojej przestrzeni. Wyświetlał schemat najniższej i najwyższej temperatury. Z tego, co widzę, jeśli pamięć trzyma, pomoże mi sprawdzić temperaturę w pokoju, z pomysłem, aby wziąć je do domu i sprawdzić temperaturę w różnych pomieszczeniach, aby zobaczyć, że głowice termostatyczne działają w grzejnikach...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Termometr i higrometr w jednym. Mały a przy tym elegancki. Posiadam po jednej sztuce w każdym pomieszczeniu. Aktualne oraz historyczne wyniki można podejrzeć w aplikacji MiHome. Co ciekawe pomimo, że nie mają połączenia Wi-Fi to łączą się poprzez bluetooth z moim oczyszczaczem powietrza (Xiaomi 3H) a on przesyła wyniki, które mogę zobaczyć będąc po za domem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Dużo lepiej niż myślałem, kupię więcej. Dołącz do stosu i dwulicowej etykiety do mocowania. Temperatura i wilgotność mogą być monitorowane na wyświetlaczu lub dołączone do aplikacji mobilnej. Ma historię temperatury i wilgotności co godzinę. Jedynym przeciwwskazaniem jest kontrast wyświetlacza, który sprawia, że trudno zobaczyć, czy strona jest bardzo słabo oświetlona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Skorzystali z oferty ponownie do uzupełnienia akcji. Nie dlatego, że części o zepsutych, nie, jeśli bateria jest pusta, wtedy łatwiej jest umieścić nowy, a następnie uzupełnić drugi w pokoju i dołączyć zamienne kleje. Do przydatnych małych termometrów polecam urządzenie z funkcją hubu Bluetooth. Dzięki małym pociągnięciem, sieć Bluetooth działa idealnie. Dostarczane baterie trwają około 8-12 miesięcy, w zależności od miejsca. Są CR2032.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Szybka wysyłka, jak zawsze. Jako wielki fan produktów Xiaomi, ten opowiada również dokładną historię tego, jak wszystko jest dobre i jak dokładne jest. Bardzo jakość i minimalistyczny design. Połączenie przez Bluetooth z aplikacją Xiaomi Home i wszystko działa w porządku. Może również działać bez bluetooth, całkowicie niezależnie. Podsumowując, mocne i ciepłe rekomendacje dla przedmiotu i ogólnie dla sprzedawcy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Jakość Xiaomi! Bardzo dobry produkt. Dobrej jakości materiał i wydaje się być dokładny przy pierwszym użyciu. Bardzo mały, ma tylko 4 cm długości. Był dobrze zapakowany i bez żadnych uszkodzeń opakowania i integralności produktu. W pudełku jest instrukcja po chińsku i podwójna twarz, aby zamknąć ją w spojrzeniu. Aplikacja jest łatwa w użyciu i podłączona do termometru. Jedyny problem, jaki widzę, to bluetooth i nie wifi, ale to było już znane przed zakupem!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Więc kupiłem te, ponieważ jest więcej pokoi, na których warto się skupić. Są całkiem zgrabne. Mam też jedną ze starszych, więc dodałem ją, by porównać nowe. Aktywowałem je po przyjeździe i zostawiłem na godzinę, żeby się zsynchronizowały. Nowe od razu zsynchronizowały temperaturę i wilgotność. Istnieje niewielka różnica wilgotności od starego - może to być wiek tego czegoś - ma już jak 4 lata, a także wilgotność trwa długo, aby osiągnąć równowagę niż temperatura. Dla porównania, stary jest bateria AAA i ma zgrabny uchwyt magnetyczny. Te mają jakąś płaską baterię. Myślę, że działają dość długo, ale zdobycie tej baterii może być trudniejsze niż tradycyjne AAA. Ponadto nie są one dostarczane z uchwytem magnetycznym, a jedynie naklejką. To jest dobre dla niektórych miejsc (włożyłem jeden na lodówce w kuchni), ale może być problemem dla innych miejsc. W tym czasie nie mam możliwości podłączenia ich do aktywnego czytania przez 24 godziny. Więc mogę patrzeć tylko na jedną na raz w telefonie. Wszystkie zsynchronizowane dość dobrze - po prostu bądź blisko tego, który jesteś połączony, i to po prostu działa bez wysiłku. Rozważę otrzymanie węzła, ale ponieważ nie mogę podłączyć żadnych innych inteligentnych urządzeń, takich jak termostaty czy odwodnienia, nie jest to moim priorytetem. Chciałem mieć możliwość zdalnego oglądania temperatury i sprawdzenia, czy muszę zwiększyć ogrzewanie, czy też umieścić odwilżacz w danym pomieszczeniu. Przyjechali dość szybko (w ciągu 4 dni) a cena w tym czasie była naprawdę dobra (około 15 USD dla wszystkich 3). Wszystko działa tak jak w reklamie. Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu. Mam tylko kilka problemów z moim krajowym dostawcą logistycznym. Nie zamieścili informacji o nadawcach i nie miałem pojęcia, jaka paczka przyjdzie w tym czasie - zamówiłem więcej rzeczy i nie wiedziałem, czego się spodziewać. Lista mówiła, że będzie pochodzić z magazynu PL, ale paczka przyszła z Niemiec. Więc byłem trochę zdezorientowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 764
    • Ft17 021
    • Ft9 454
    • Ft7 531
    • Ft6 548
    • Ft3 764
    • Ft11 298
    • Ft4 537
    • Ft7 940
    • Ft4 914
    • Ft4 537
    • Ft5 294
    • Ft12 861
    • Ft14 738
    • Ft3 780
    • Ft19 671
    • Ft1 831
    • Ft5 566