Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(309)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(309)
    • 5 Star(278)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/10/2020

    Jestem usatysfakcjonowany! Są dobrze wyściełane i wygodne spoczywają na twarzy. Założyłem maskę na moim Fatshark Attitude V5, jedynym środkiem ostrożności, musisz ją przeciąć w środku, gdzie spoczywa twój nos. Jestem usatysfakcjonowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Trzy maski i naklejka są dobrze wykonane materiał jest miękki i uczciwa cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    S pasuje bardzo dobrze do postawy Fatshark v4. Lekki dzień, ale byłoby dobrze, że jest bez zarzutu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Dobre doświadczenie w noszeniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2018

    Good quality, but not the correct form, in the place of the nose. It is necessary to change the manufacture and then it will be good. В целом накладка хорошая, но в районе носа, невозможно приклеить так что б было плотно. Из-за этого есть небольшой засвет, не критично, но не хорошо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2018

    Just received this item and applied to goggles. The nose section is not properly cut and it blocks the nose when you put on the goggles. You have to slice the nose part to fit your goggles. Also picks up light from the forehead section. I thought the foam was thicker which was at the pictures. I also ordered the leather ones they are like this also.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2018

    These pads are good for some heads. They suit someone with a smaller nose ridge up high and are perfect for some children too. Just buy one!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    Good good and hi quality item. I recommend this. Shipping is very fast. It came in 13 days to Turkey.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2019

    とても良いです。 肌触りが良く 光も漏れません 赤色のチョイスもあるのが良いです。 2セット買いましたが 買って良かったです。 カラーが色々あると 個性が出せてとても良いですね

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2019

    Très bien mousse douce et velcro très bien prévoir une découpe au niveau du nez selon la morphologie de chacun.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 834
    • Ft8 898
    • Ft1 847
    • Ft3 154
    • Ft2 846
    • Ft2 846
    • Ft38 846
    • Ft2 846
    • Ft2 488
    • Ft3 558
    • Ft6 407
    • Ft61 357
    • Ft53 957
    • Ft5 238
    • Ft190 855
    • Ft4 588
    • Ft28 980
    • Ft9 968