Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2020

    Z cudem, że przyszły 4 filtry. Produkt najwyższej jakości i w świetnej cenie. Kocham

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Filtr jest dobry, pasuje do fontanny dla zwierząt Blitzwolf, prawdopodobnie lepiej niż oryginał. Ale nie ma 4 filtrów w każdym pudełku. Są 3 filtry i rura z wodą. Nie oczekuj 4 filtrów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Mam dwie paczki, każda z 4 filtrów była miłą niespodzianką. Idealnie pasują do fontanny Blitzwolf, którą mam i są o wiele lepszej jakości niż standard, z którym fontanna przybyła.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Jakość jest dobra, spodziewałem się, że będą pasować do dozownika wody Mijia Pet. Chociaż nie pasują do wnęki, nie pasują idealnie, są cieńsze od oryginału. Nie mogę znaleźć oryginalnego filtra na Banggood, więc to doprowadziło mnie do wyszukiwania przez eBay.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Wygląda dokładnie jak na zdjęciu. Dostarczone na długo przed oczekiwaną, i z bonusem posiadania 4 filtrów! Całkiem imponujące!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Dotarł idealnie z dwoma dodatkowymi filtrami 😁 Następnym razem, jak będę tego potrzebował, na pewno zamówię stąd ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    To było dokładnie to, czego chciałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Dobre filtry wymiany, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Szybka dostawa, świetny produkt i cena!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    OK, filters are as expected, everything is perfect!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 755
    • Ft5 755
    • Ft8 464
    • Ft6 096
    • Ft19 302
    • Ft8 464
    • Ft25 737
    • Ft41 316
    • Ft3 048
    • Ft3 384
    • Ft4 400
    • Ft2 706
    • Ft4 372
    • Ft9 141
    • Ft4 326
    • Ft2 152
    • Ft15 238
    • Ft6 093