Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(325)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(325)
    • 5 Star(307)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Dobre obcinaczki w komplecie 3 sztuki ale jedna nie do końca tnie, ale mimo to dobre wykonanie Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Jestem bardzo zadowolony, 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    good electrical side cutters for light duty accurate work

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Świetny produkt, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    Cannot recommend these, as they have a very _slight_ overbite to the jaws. They don't perfectly line up, and can sometimes not cut/snip very small and delicate wires very cleanly. I previously had another set of snips (wasn't Daniu) which were great, and worked for several years, but then just broke on me one day while using. So I bought three of these, and hoping I would get at least one which is really good quality - but they all have roughly the same. Some are acceptable, but I will probably avoid Daniu tools next time.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Lepsze niż nożyczki twojej mamy. Przejrzałam kilka rodzajów nożyc do drutu, nawet markę. Ale w cenie trzech za około 8 dolarów to naprawdę dobry interes. Nie wiem, jak długo wytrzymają, ale w tej cenie jest taniej niż gdziekolwiek indziej. Podobają mi się zbyt duże uformowane uchwyty, wydają się być mocno przymocowane. Wykonany z drutu miedzianego 1mm. Będę musiał o tym pamiętać. Ale dobra dla ołowianych elementów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Kupiłem parę miesięcy temu i tak bardzo mi się podobały te 3 paczki. Wspaniałe nożyce, super ostre, świetna cena!!!...... Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Są idealne do słabych kabli, boję się uszczypnąć mocniej. Są takie ostre. Wytną papier.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Ogólne wrażenie produktu jest normalne, ale kiedy został zamówiony rok temu jego jakość była nieco lepsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Jestem zadowolony z zakupu tych produktów, dobrej jakości...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.62
    • US$25.99
    • US$13.74
    • US$41.40
    • US$10.38
    • US$9.99
    • US$10.34
    • US$42.72
    • US$24.99
    • US$17.99
    • US$9.74
    • US$11.89
    • US$18.47
    • US$53.26
    • US$13.99
    • US$10.34
    • US$9.23
    • US$28.21