Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(144)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(144)
    • 5 Star(125)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/07/2021

    The soap dispenser is very useful. Works perfectly and the sensor is pretty accurate. If you respect the 1 to 5 soapy to water quantity it generates a good foam. I use normal liquid soap and the quality of the foam is good. With one charge you can get 2-3 weeks of usage. Though the foaming dispenser head is heavy I haven't had a case in which the device was unstable. For the price paid you get a good product. After three months of use I can say it's a good cheap device. At least one a month you have to wash the device outside with a rag damped in water to keep it clean and white.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Zdecydowałem się na ten dozownik, ponieważ jest doładowania. Zamykanie jest chronione gumową wtyczką (należy dbać o niego, nie jest przymocowane). Ładuję kabel, potem miga na czerwono, kiedy bateria jest pełna, świeci na zielono. Mydło piankowe wypełnione. Otwieranie, do wypełnienia, jest duże. Pompa przykręcona, naciśnij przycisk przez 2 sekundy, krótko miga i jest gotowa do użycia. Czujnik podczerwieni działa bardzo dobrze. Jest niezła pianka. Hałas jest w porządku. Zamówiłem tabletki na mydło Banggood do dalszego stosowania. Jestem ciekawa, jak to działa. Moje mydło używane do tej pory (odpowiadając rozcieńczone Seifel) niestety już nie istnieje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Gdyby producent obniżył cenę do 10 dolców, sprzedałby więcej. Opakowanie nie odpowiada cenie, jakość tworzyw sztucznych jest przeciętna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Gyorsan megérkezett Csehországból. Már volt ilyen készülékem, de tönre ment, ezért rendeltem újat. Ez egy kicsit nagyobb tartályú, mint a régi. A csonagolás rendben volt, sértetlenül szállították ki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Małe, wygodne mydło, odpowiednie do małych łazienek. Ładuje się z połączenia USB i działa świetnie! Dobra cena i szybka dostawa do punktu dostawy blisko domu. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    After four weeks to use I am can make this description: The product makes a rich soap bubbles, if you use a special soap, not dilution. The quantity who they are relised is quite good enough. The battery is until now good and resist. The plastic a little to cheap, and I am hope they don't older very quickly especially the reservoir. The product it is really good, so I bought another two :).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Po dwóch tygodniach stosowania jestem może zrobić ten opis: Produkt tworzy bogate bąbelki mydlane, jeśli używasz specjalnego mydła, nie rozcieńczania. Ilość mydła, które są uwalniane, jest dość dobra. Bateria jest do tej pory dobra i opiera się. Plastik trochę za tani, i mam nadzieję, że nie starzeją się bardzo szybko zwłaszcza zbiornik. Polecam.G

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    To już drugi dawca tego rodzaju. Bardzo zadowolony z pierwszego i tak, że mogę po prostu wymienić bezpośrednio, gdy ten jest pusty, ponieważ bezpośrednio zamówiłem inny. Bo zawsze jest pusty, kiedy nie mam czasu. I mogę powiedzieć, że nigdy więcej nie denerwujący model baterii!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Wciąż go ładuję, nie próbowałem, ale wygląda naprawdę dobrze. Zamówiłem z czeskiego magazynu trochę wolno, dwa tygodnie... Ale nie jest tak źle, spodziewałem się szybszego.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2020

    Dostawa na miesiąc. Skrzynka jest cała posiniaczona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,759
    • Ft4,443
    • Ft6,836
    • Ft2,391
    • Ft7,520
    • Ft6,526
    • Ft8,204
    • Ft8,888
    • Ft9,572
    • Ft5,220
    • Ft6,836
    • Ft9,230
    • Ft8,888
    • Ft14,018
    • Ft5,469
    • Ft4,349
    • Ft16,754
    • Ft3,519