Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(147)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(147)
    • 5 Star(126)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/07/2021

    The soap dispenser is very useful. Works perfectly and the sensor is pretty accurate. If you respect the 1 to 5 soapy to water quantity it generates a good foam. I use normal liquid soap and the quality of the foam is good. With one charge you can get 2-3 weeks of usage. Though the foaming dispenser head is heavy I haven't had a case in which the device was unstable. For the price paid you get a good product. After three months of use I can say it's a good cheap device. At least one a month you have to wash the device outside with a rag damped in water to keep it clean and white.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Gdyby producent obniżył cenę do 10 dolców, sprzedałby więcej. Opakowanie nie odpowiada cenie, jakość tworzyw sztucznych jest przeciętna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Gyorsan megérkezett Csehországból. Már volt ilyen készülékem, de tönre ment, ezért rendeltem újat. Ez egy kicsit nagyobb tartályú, mint a régi. A csonagolás rendben volt, sértetlenül szállították ki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    After four weeks to use I am can make this description: The product makes a rich soap bubbles, if you use a special soap, not dilution. The quantity who they are relised is quite good enough. The battery is until now good and resist. The plastic a little to cheap, and I am hope they don't older very quickly especially the reservoir. The product it is really good, so I bought another two :).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Po dwóch tygodniach stosowania jestem może zrobić ten opis: Produkt tworzy bogate bąbelki mydlane, jeśli używasz specjalnego mydła, nie rozcieńczania. Ilość mydła, które są uwalniane, jest dość dobra. Bateria jest do tej pory dobra i opiera się. Plastik trochę za tani, i mam nadzieję, że nie starzeją się bardzo szybko zwłaszcza zbiornik. Polecam.G

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Bardzo szybka dostawa, ogólne zadowolenie, działa jak ma i piękny design. Bardzo szybka ścieżka, wraz z wodą i wodą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Dobry produkt, dobra cena, ale nie podoba mi się czas dostawy. Zamówiłem go z 7-dniową dostawą i zajęło mi to około 3 miesiące. W międzyczasie rozmawiam z kostiumografem wiele razy, ale oni nie mieli dla mnie dobrej odpowiedzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Nagyon Jól néz ki, jól működik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Kupiłem dwa dozowniki. Jeden do odkażania, drugi do mydła w płynie. Obie działają świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 623
    • Ft4 954
    • Ft4 293
    • Ft4 623
    • Ft5 615
    • Ft4 623
    • Ft8 589
    • Ft9 157
    • Ft5 284
    • Ft6 166