Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(281)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(281)
    • 5 Star(234)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Μια χαρά πολύ καλό! υπόσχεται να κάνει αυτό που λέει, από ήχο μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο αλλά είναι αρκετά δυνατός αν έχετε τρελές απαιτήσεις κοιτάξτε κάτι άλλο, εμένα πάντως με ικανοποιεί. Ευχαριστώ Banggood!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Wspaniały produkt! to bardzo piękny soundbar, dźwięk jest w porządku, bardzo dobre stereo, ale bas mógłby być trochę lepszy w przeciwnym razie dźwięk jest dobry w cenie. Bluetooth jest zawsze włączony, możesz wyłączyć / włączyć światła na tylnym przycisku. Koło boczne dostosowuje głośność, ale również można ją wyłączyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Produkt szybko się pojawił, nie podobało mi się, jak dotarł. Skrzynka była bardzo ugniatana i dzięki Bogu nie uszkodziła. Plus podobała mi się skrzynka i dźwięk, znalazłem ją bardzo nisko, kiedy używa się jej dźwięku na kablu P2. Więcej w bluetooth, dźwięk jest zadowalający.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    caixa de som muuuuito boa, me surpreendi, vi muita gente aqui falando que o som e baixo, o som dela é até muito alto lembrando que é para uso para Pc. gostei muito super indico. demorou um pouco o envio do produto mais o momento não é bom ne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Zamówione 21 marca i otrzymane 30 kwietnia; do Piura Peru zajęło 40 dni, mało ochrony na opakowaniu. Regularna jakość dźwięku i regularna głośność; nie wyróżnia się, ale dostarcza za swoją cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Zamówiony 7 grudnia, wysłany 8 grudnia i otrzymany 12 stycznia; w sumie 36 dni wydaje mi się długi, pudełko przybyło zmiażdżone. Produkt jest dobrej jakości budowlanej, jak na swoją cenę (24 dolary)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    gostei do som para ouvir música,porém comprei para aumentar o volume da tv,não achei muito legal,mas a qualidade é boa,não veio bem embalado,nem um plástico bolha,ainda bem que não danificou

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Doskonałe opakowanie. Dobry dźwięk, ale nie bardzo głośny, ponieważ używa kabla USB do zasilania, powinien służyć każdemu, kto chce tylko oglądać filmy lub seriale na sypialni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Czysty dźwięk z przyzwoitym basem dla jego wartości. Polecam to.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Przybywam w ciągu 15 dni bardzo zadowolony z dźwięku, świetnej jakości produktu cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 479
    • Ft16 376
    • Ft62 236
    • Ft13 100
    • Ft4 583
    • Ft28 751
    • Ft32 754
    • Ft22 927
    • Ft39 306
    • Ft6 807