Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2020

    jest w porządku, ale nie jest dziura po kuli jest bardziej dziura pustyni wygląda nierealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2020

    Dobry produkt tylko oni wysyłali wymieniane towary ja kupiłem A i C i wysłałem jeden, który nawet nie szukałem kupić niestety powinni być bardziej ostrożni w wysyłce produktów. To oko nie zostało poproszone, nie wyszło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2017

    folding stickers is not a good way to ship it, the first one I ordered was rolled with an other larger wallsticker, but still the product is still good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2016

    Article commandé le 30 juin 2016 et reçu le 13 juillet 2016. L'imitation des trous de balles est bien imitée mais je trouve que les trous sont un peu trop grands, trous jusqu'à 3,5 cm de diamètre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2016

    Very cute stickers! Certainly I'll paste them on the car! I think that I would be a little strange to watch, but some. It must be someone i like it like me!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2016

    Especially if your car has faded crappy paint as mine does. Bullet holes improve said crappy paint

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2016

    Αν έχεις κάποιες μικρογρατζουνιές στο αυτοκίνητο είναι μια πολύ καλή λύση.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2019

    ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2018

    Looks like expected, but too early to say anything about quality. Will put on car tomorrow.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2018

    The item mentioned is very well set out and easy to affix to your vehicle and make the look realistic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 852
    • Ft6 217
    • Ft5 485
    • Ft3 289
    • Ft2 925
    • Ft2 557
    • Ft3 289
    • Ft15 000
    • Ft4 388
    • Ft4 388
    • Ft5 852
    • Ft6 217
    • Ft2 557
    • Ft6 949
    • Ft2 557
    • Ft9 876
    • Ft6 651
    • Ft2 015