Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/02/2020

    Podstawowy zestaw do prototypowania drukarek 3D. Szybko to rozumiem. Wszystko sprawne. Podgrzewane łóżko było trochę zagięte, ale można je naprawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2019

    tudo chego no prazo certo , tudo bonitinho perfeito menos umas das ramps que uma das pontas veio amassado fora isso tudo bom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2019

    muito bom comprei pra montar minha printer 3d só falta agora as barras e a fonte PR construir ela

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2019

    The Hot plate was not wired and the ardunio connection cable is not as lenghty show in the picture....End to ends is Approximate 30 Cms which i need an USB extender to connect to my desktop.. please consider to provide More length.. Otherwise Iam happy with the items and will update my review after Installation.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2019

    be advised. the heatbed is purely a printed circuit board. there is no aluminium. you will have to fit your own wires and LEDS. Tthen mount it too youre own aluminium heatbed plate

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2018

    All product looks well but I need to assemble and test, some dupunt pins are bent and potentiometer for contrast are damaged; this is something that I can change. The LCD flat cables are too small to mount the LCD on the top of the printer, I will have to make another and longer cable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2019

    muito bom... chegou tudo certo e funcionado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2019

    muito tranquilo. produto otimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2019

    super ceny kvalita rychlost dodání

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2019

    nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$449.00
    • US$259.00
    • US$399.00
    • US$159.00
    • US$319.99
    • US$359.99
    • US$549.00
    • US$289.00
    • US$199.00
    • US$199.00
    • US$449.99
    • US$119.99
    • US$189.00
    • US$869.00
    • US$738.75
    • US$389.00
    • US$169.00
    • US$17.99