Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(775)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(775)
    • 5 Star(708)
    • 4 Star(48)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    Będą pracować, kiedy będą w moim przypadku, kupiłem również dla mojego taranis, ale nie włamują się w miejsce, jak miałem nadzieję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Nice n sturdy 3d printed colour blue. To protect my transmitter gimbal rockers for my Flysky fs-i6. Thanks banggood. Also fast delivery. Thumbs up

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    przybyło szybko 8 dni niestety dziurki dla patyków są trochę za duże i jeśli obrócę kontroler upadku, oczywiste i nic niepokojącego, ale jeśli zgubisz je wewnątrz plecaka trzeba szukać ich za każdym razem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Produkt dobrze wykonany, dotarł zgodnie z planem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    OK, dość wytrzymały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Idealnie pasuje do Taranki. Teraz kije są spokojne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Niesamowicie szybko! Dostawa w ciągu tygodnia do Hiszpanii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Pasuje idealnie i chroni mój gimbal.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2017

    Этот продукт не подойдет для пульта радиоупрапвления ДЕВО10! Внутренний диаметр 8,4мм. На www.banggood.com есть вариант на 8мм и 10 мм, но тоже не правильно. нужно 9мм! Стик имеет 9мм диаметр. Большая окружность на 2мм больше чем на пульте. This product is not suitable for the radio remote control unit DEVO10! The internal diameter is 8,4mm. On www.banggood.com there is an option for 8mm and 10mm, but it's also not right. Need 9mm! The stick has a 9mm diameter. A large circle is 2mm larger than on the console.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2017

    High quality 3D printed protection. Very smooth and rifined, for the price you can't go wrong! (delivery time to Italy with free shipping approximately 4 weeks, not bad) Stampa 3D di alta qualità. Perfettamente liscio e rifinito, visto il prezzo è un ottimo affare (tempo di spedizione in Italia con spedizione gratis quattro settimane circa)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11,412
    • Ft5,088
    • Ft43,190
    • Ft2,373
    • Ft2,157
    • Ft3,391
    • Ft3,730
    • Ft3,391
    • Ft19,002
    • Ft3,391
    • Ft6,167
    • Ft6,167
    • Ft59,850
    • Ft20,359
    • Ft6,476
    • Ft4,625
    • Ft13,572
    • Ft3,051