Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(450)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(450)
    • 5 Star(434)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2020

    Jestem bardzo zadowolony z zakupu w Banggood. Przyszedł tak, jak rozkazałem. Doskonałe narzędzie, które każdy powinien mieć w domu.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Bardzo dobry produkt, świetna jakość materiału i precyzja. Ale w reklamie, którą wybrałem zawiera obracający się trójnok i wsparcie magnetyczne, ale przyszedł tylko poziom okularów i ładowarki

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    To było warte każdego grosza zainwestowanego w to urządzenie, naprawdę lubię 👍 super zadowolony, gratulacje dla wszystkich, którzy tworzą tę stronę. 👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Produkt dotarł identycznie jak w reklamie, w doskonałym stanie i w odpowiednim czasie. Świetne narzędzie w pracy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Kupiłem wersję, która nie towarzyszy statywu ani montowaniu ścian. Data zakupu: 09/10 Otrzymano: 26/10 Produkt dotarł dobrze zapakowany, przed terminem, przetestował go i wydaje się działać doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Gratuluję szybkości dostawy. Przybyłeś bez problemu. Produkt przerósł moje oczekiwania. Doskonała jakość i bardzo łatwe w obsłudze.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    👍🤘

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Produkty są w porządku. Niezawodny. Bardzo pomocne w pracy w pakiecie. Czyni kurierzy ninja są bardzo zadziorni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Świetna inwestycja, i ma blokadę dla transportu bezpieczeństwa przed uderzeniami, których nigdzie nie widzę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    πολύ καλό !!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 688
    • Ft31 755
    • Ft30 978
    • Ft21 040
    • Ft22 505
    • Ft33 472
    • Ft26 929
    • Ft22 505
    • Ft22 335
    • Ft32 004
    • Ft22 659
    • Ft8 938
    • Ft18 497
    • Ft4 005
    • Ft22 431
    • Ft45 629
    • Ft18 497
    • Ft7 832