Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(162)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(162)
    • 5 Star(150)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/10/2020

    Zamówiłem z Indonezji. Towary według kolejności i według opisu bez trypotu. Byłem bardzo zadowolony i wszystko działało normalnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Brakuje flaszek, które pokazują, że opakowanie po prostu przyszedł kabel od baterii i urządzenia brakuje wiele rzeczy, które politowanie kupiło myśląc, że przyjdę z rzeczami

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Jest to dobry koszt x korzyść przy porównywaniu wartości z innymi znanymi modelami producenta. Ale byłem trochę niezadowolony z zakupu, ponieważ gniazdko nie było w standardzie europejskim, jak ten, który zamówiłem.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    🇧🇷, otrzymałam produkt na czas. Świetna jakość produktu. 👍👏👏👏👏 bardzo się cieszę 🇧🇷

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Przybyło po 10 dniach, z których jestem bardzo szczęśliwy. Jest dobrze zapakowany i zawiera brytyjski wtyczkę adaptera. Torba do przechowywania jest dobrze wyściełana, dzięki czemu będzie chronić ją podczas przechowywania i transportu. Potrzebowała ładunku prosto z pudełka, ale można było się tego spodziewać. Linie laserowe wyglądają bardzo jasno i powinny działać dobrze na zewnątrz, jak i w pomieszczeniach. Przyciski dotykowe do zmiany trybu są bardzo reagujące i ułatwiają zmianę pomiędzy różnymi ustawieniami. Dają też głośny sygnał podczas dotykania ich, aby było jasne, kiedy tryb się zmienił. Naprawdę świetny produkt, który będzie świetnym dodatkiem do mojego zestawu narzędzi. Nie mogę się doczekać, aby użyć go w pracy. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    To przyszło z biednymi

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Jestem z Rio Grande do Norte, przybyłem idealnie, w niecały miesiąc, nie obciążono mnie podatkiem. Doskonały produkt, kup oq obietnice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Nie byłem zadowolony, ponieważ brakowało mi części jak na zdjęciu, nie wiem, czy nie wysłali lub zostały usunięte w inspekcji celnej i nie wrócił do pudełka.. zanim kupiłem w Brazylii..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Żałuję, że nie poprosiłem o mocowanie i statyw. Nie było to ani dnia więcej, ani jednego mniej. Dopóki 23-go się nie zgodził, a Aki jest 23-tym przybyło, dziękuję ci Banggood.. Podłączam się do statywu i montowania ścian. I 1 bateria.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Jak na razie bardzo mi się to podoba. Jest łatwy w obsłudze, a światło jest dość mocne, co ułatwia pracę. Przyszedł bardzo dobrze zapakowany i dotarł na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft34,013
    • Ft26,255
    • Ft9,545
    • Ft24,763
    • Ft17,304
    • Ft27,150
    • Ft28,045
    • Ft3,876
    • Ft8,352
    • Ft25,062
    • Ft22,078
    • Ft27,150
    • Ft25,957
    • Ft24,465
    • Ft28,045
    • Ft27,449
    • Ft30,134
    • Ft10,739