Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(129)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(129)
    • 5 Star(121)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/07/2021

    Po początkowym nieporozumieniu zostałem dostarczony produkt w asortymencie, naprawdę niezwykły, solidny i doskonałe wykonanie, leser są regulowane i mocne, a sprzęt jest bez zarzutu. Naprawdę świetny produkt, polecany

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Produkt przybył dość szybko 21 dni, aby dotrzeć do mojej rezydencji, jakość produktu bardzo dobra, ale nadal robię testy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Przybył z 40 dni podróży przyszedł złamany pozornie dobry nogę za cenę plus ma lepsze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Dotarły przed terminem, działa doskonale, niestety zdjęcia nie pasują do treści, wywołać błąd w zakupie produktu i jego akcesoriów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Przybyłeś na szczęście. Niestety, nie dodano statywu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Produkt zgodny z opisem. Przetestuję go, ale był dobrze zapakowany. Jak na razie wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Dobry sprzedawca, bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Thank

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Witam jestem z Rondônia, który jest w Brazylii, złożył wniosek 28 lipca, a dziś 3 września przybył, to było około 36 dni, które pasuje do terminu, który został określony. Naprawdę podoba mi się produkt, przyszedł wszystkie elementy, światła są dość mocne i osiągnąć markę doskonale, jestem zadowolony z produktu.

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 427
    • Ft18 790
    • Ft33 125
    • Ft24 065
    • Ft2 964
    • Ft7 613
    • Ft4 283
    • Ft12 562
    • Ft3 422
    • Ft10 659
    • Ft2 634
    • Ft5 272
    • Ft8 899
    • Ft4 942
    • Ft2 964
    • Ft16 482
    • Ft4 184
    • Ft2 799