Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(370)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(370)
    • 5 Star(353)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Nunito
    PT
    12/03/2021

    Działa dobrze. Odwiedź mój kanał YouTube, FlyerFpv.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Działa bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Jego 4. Używam, bardzo niezawodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Jak opisano świetny produkt bardzo szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2018

    No lo he probado es algo habitual tener problemas con el sistema eléctrico por falta de potencia en la alimentación a 5v espero resolverlos con 7A y evitar sobrecalentamientos seis servía consumen mucho aunque sean de los pequeños.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2016

    Got the 7A version, which uses the LM2679 which is officially listed as 5A, but looking in the data sheet, this is dependent on the Radj, and it will typically be 6.3A, and can be as high as 8.1 depending on supporting components. So I belive it will deliver the promised 6.5A bit heavier bursts. These will become my new preferred UBEC for electronics in my planes.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2020

    Muszę przylutować do niego wtyczkę baterii. Dobrze działa w RC, ale nie reguluje woltu do innych elektroniki czy deski. Próbowałem zasilić Raspberry Pi i dostałem ostrzeżenie o niskim napięciu. Napięcie oscyluje wokół 4.9.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2018

    As I planned to build a hexbot out of mg945 servos, I had to find suitable UBECs and these are the suitable ones

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2020

    Dobra budowa była dobrze zapakowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    i been using it for a while now, its Switch Bec, powered: Fc with servoes, osd and GPS on it, some low AIO cameras etc.. never had any problems, very useful stuff!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.54
    • US$16.16
    • US$16.16
    • US$15.75
    • US$9.19
    • US$21.99
    • US$25.99
    • US$43.88
    • US$4.61
    • US$16.09
    • US$162.99
    • US$103.49
    • US$21.59
    • US$42.99
    • US$209.99
    • US$17.99
    • US$16.99
    • US$8.07