Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(111)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(111)
    • 5 Star(100)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2021

    To jest moje pierwsze zamówienie w Banggood Jestem tak szczęśliwy i zadowolony pakiet przyjść bez szkody i świetnej jakości dalej ❤️❤️❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Skrzynka została uszkodzona podczas transportu, ale ponieważ jest trochę za duża, model nie doznał żadnych uszkodzeń. Jakość jest bardzo prawidłowa, szczególnie za cenę. Instrukcja montażu jest bardzo krótka, ale wystarczająca. Z drugiej strony, nie ma najmniejszych wskazań na takielowanie, absolutnie nic

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2019

    Arrived today - excellent quick delivery to UK. A plain box contains a sealed pack of die-cut wooden parts that are easily removed and a 3D diagram of the hull assembly, fittings and sail profiles. I advise using a small soft wood building board and pins and masking tape for the hull assembly using PVA wood glue or similar.The hull planking can be soaked in water for a few minutes and should then easily bend to shape. Sandpaper the hull later to smooth off and paint. Follow the plan images carefully and novices should not have any problems.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2019

    it is good but the instructions added are not helpful at all. if there is a much better one please provide it to us

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2019

    Esta precioso, llego en el tiempo indicado, es un producto de muy buen material y calidad las piezas encajan perfectamente y llego muy bien embalado, realmente esta muy bonito.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2019

    Cortes a laser perfeitos. Boa qualidade dos materiais.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    Good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Doskonała wartość dla pieniędzy. Byłem pierwszym konstruktorem statku z drewna, i byłem w stanie zbudować bardzo dobrze wyglądający model, który wyglądał bardzo podobnie do obrazu produktu. Instrukcje, które są z zestawem nie są dobre, ale doskonałe instrukcje można łatwo znaleźć na YouTube (google „Harvey 1847 model") w tym Google Docs z planem żagla, szczegółowe instrukcje z kolorowymi obrazkami, itp., Nie pozwól, aby złe recenzje o braku instrukcji odstraszały Cię od zakupu tego doskonałego zestawu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Oceniłbym tak dobrze, jednak dużo pracy jest wymagane, aby wyglądać jak na zdjęciu. Wykonany z miękkiej sklejki, dlatego bardzo starannie trzeba je złożyć Ciąg do krawatów i sprzedaży nie jest odpowiedni. Ale za cenę jego wartość jest ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Paczka nie uszkodzona i dostawa nastąpiła szybciej niż się spodziewałem. Sam model wygląda super i nie mogę się już doczekać budowy. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 279
    • Ft5 148
    • Ft5 148
    • Ft4 680
    • Ft5 148
    • Ft4 412
    • Ft1 860
    • Ft1 835
    • Ft8 091
    • Ft4 412
    • Ft3 676
    • Ft25 383
    • Ft11 879
    • Ft3 676
    • Ft2 864
    • Ft8 091
    • Ft17 718
    • Ft5 731