Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/05/2022

    Dobra cena / jakość produktu na pierwszy rzut oka. Mam jeszcze go zainstalować i spróbować, będę zaktualizować recenzję tak szybko, jak to zrobię. Jak zwykle dam 2 gwiazdki do obsługi klienta, ponieważ nie ma on tłumacza online dla języka ojczystego klienta. (Polecam programowanie go, wtedy będziesz miał wzrost sprzedaży) Ale cmq to świetny kanał do kupienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Ładny produkt... niska cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Świetny produkt, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    Un pot de bonne qualité. Monté sur un YZF-R3. Le sons s'est rodé pendant 10jours environ où le pot à progressivement gagné une bonne sonorité. Point négatif, le manchon coté ligne était légèrement déformé, ce qui a rendu l'opération d'emmanchement de l'adaptateur un poil fastidieuse. Et point à faire attention, sur la R3 avec la fixation fournie le pot se retrouve relativement relevé, ce qu'il fait que la sortie gobe la pluie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2019

    I ordered two short titanium exhausts for my suzuki gsx 750 f. And there came two short exhausts in different colors with different finishes. One in titanium and the other in chrome. With one came an acrapovic sticker the other did not come with a sticker . All can be seen in the attached pictures. Now I will have to order another titanium exhaust in the hope that the one I need will come.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Szybka wysyłka Dobra jakość Zamontowano na gilera nexus 300ie Zabójca z 3 etapu (skrajnie głośny, głośny i przyzwoity) Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2019

    Nice exhaust, however the silencer fell out while i was driving and it's extremely loud now.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    To szybka prędkość wysyłki! 5 dni czasu dostawy! Doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2019

    secound order. very good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Słabe opakowanie.Otworzyli już zamówienie, a dalej to z tego powodu ucieczka przy wyjściu ma kilka widocznych nieprawidłowości. Chciałbym wiedzieć, czy może być wymiana, czy kiedy kupię inny, mają zniżkę, bo wkładając ten silnik na prawie nowy motocykl, nie mogę tego zrobić, a jeśli mam złożyć klientowi dobrą ofertę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$9.44
    • US$9.19
    • US$18.19
    • US$30.02
    • US$88.92
    • US$48.29
    • US$8.99
    • US$9.99
    • US$79.99
    • US$68.99
    • US$10.99
    • US$32.99
    • US$7.34
    • US$16.99
    • US$22.99
    • US$16.99
    • US$15.00