Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2018

    36v 1000w speed controller came within the 3-7 days shipping window (5 days). These are good controllers once you figure out the wiring!!I Use the Red/Black for Battery, Blue (to Red) and Yellow (to Black ) for the Motor. The 3 wire connector to the Voltmeter type throttle 3 wire connector. The x2 wire Red/Blue to the White/Blue (blue to blue),. Some throttles are Red/Black/Blue to Red/Black/Green. final x2 wire Red/Black "Charging Post" to single Yellow. If you have motor power but no voltmeter, try a different Red/Black. On Currie's with Red/Black "Brake" shutoff, I don't connect them since it won't let you go to full throttle for a second when you hit the brake(s). That should get you up and running. Good Luck. cheers Boots Langley La Mesa, ca

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2019

    very good. it replaced my current 36v 500watt controller

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Drugi raz kupiłem tę jednostkę. Umieszczony w łyżwach z uszkodzonym kierowcą. Działa doskonale, jednak zawsze używaj modułu o wyższej mocy, na przykład: moduł 1000W dla silnika 800W. Idealny ma być podwójny, silnik o mocy 800W i moduł/kierowca o mocy 1600W. Ze względu na jakość. --- Drugi raz kupuję tę jednostkę. Umieszczony na łyżwach z uszkodzonym kierowcą. Działa doskonale, ale zawsze używa się modułu o wyższej mocy, np. modułu 1000W dla silnika 800W. Idealny jest podwójny, typ 800W silnik i moduł/kierowca 1600W. Ze względu na jakość.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Dokładnie tak jak opisano dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Działa prawidłowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2019

    great controller, smooth acceleration and doesn't get hot I'm using it on razor e300 with 10s lipo we manage around 40kph with it just make sure you gear it down otherwise the stock 24v motor won't last long

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2020

    Użyłem dwóch takich na elektrycznym gokarcie. Działa bardzo dobrze. Musiałem ominąć elektryczne przewody hamulcowe, co było dość łatwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2019

    todavía no e recibido el producto y me salió confirmar entrega no me a llegado nada aún quiero mi pedido !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2019

    Excelente, llego en menos de un mes a Colombia, todo muy bien, me falta instalar y probar. Muchas Gracias!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2019

    works well on my sons ebike. Better than the original. does not get hot even when I ride it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 148
    • Ft21 466
    • Ft3 117
    • Ft18 399
    • Ft13 659
    • Ft26 448
    • Ft24 915
    • Ft19 548
    • Ft19 166
    • Ft37 950
    • Ft11 113
    • Ft2 629
    • Ft8 813
    • Ft24 148
    • Ft8 959
    • Ft16 481
    • Ft15 332
    • Ft21 240