Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(167)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(167)
    • 5 Star(160)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/03/2021

    Produkt przybył bardzo szybko, ale przyszedł uszkodzony narzędzie w transporcie, mógł być lepiej zapakowany po prostu wszedł w plastiku bąbelkowego. Ogólnie polecam bardzo przydatne narzędzie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Otrzymaliśmy ten zestaw kluczy połączeń i wypróbowaliśmy niektóre. Działa perfekcyjnie, precyzyjnie i wygląda jak cięcie laserowe ze stali nierdzewnej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    The order arrived within the expected time frame. The products came as ordered. Good quality.The order arrived within the expected time frame. The products came as ordered. Good quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Jest wiele kamer, ale są bardzo tajne i muszą być dopracowane. Za niskie koszty i dużo ilości postawiłem 4, choć jest to możliwe i trzy, prawdopodobnie, implodować. Ale jestem miły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2019

    Very good and useful kit for anyone who needs to repair wires with pressed contacts. It is very easy to pull the contacts out of the connector housing. Thanks to the seller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2019

    fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2020

    Dobra jakość łatwa w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2019

    set of 36 that can any kind of plugs. low price at benggoog

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2019

    The full and true description of the item. I recommend everyone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Przybył bardzo szybko Nie testował jeszcze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 430
    • Ft7 942
    • Ft6 496
    • Ft3 821
    • Ft3 059
    • Ft12 379
    • Ft6 115
    • Ft5 294
    • Ft7 280
    • Ft6 618
    • Ft3 056
    • Ft2 672
    • Ft4 565
    • Ft6 469
    • Ft4 565
    • Ft3 804
    • Ft5 466
    • Ft61 558