Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Bardzo dobrze wyprodukowany i wykończony. Doskonałe do wykorzystania podczas fotografowania i byłoby wiele innych zastosowań, do których Rotary Display Stand mogą być używane. Bycie zasilanym baterią, lub 5v podłączonym, sprawia, że jest jeszcze wygodniejszy w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Jest to tylko to, czego potrzebowałem, ma 3 poziomy sindo, tryb rotacji i może obracać się w lewo lub prawo, Jest to uczucie lekkie i plastik nie czuje się bardzo silne, ale jeśli dobrze to traktować to będzie robić swoje, Posiada możliwość stosowania z kabla USB, baterię 18650 lub 3 baterie AAA, Jestem naprawdę zadowolony z tego, aby nakręcić kilka prostych filmów produktowych, polecam kupić,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Dotarł na czas produkt jest naprawdę dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Słodkie, ale jeśli waży więcej niż to, o co chodzi, Zen

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Ładny produkt jak opis

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Działa idealnie, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Trochę wysuszona w pracy. Nie nadaje się do strzelania makro, jeśli pełne pole jest zajęte wtedy jest normalne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Jak w reklamie, jeśli jesteś w budżecie to jest jedyna rzecz, która może wykonać taką samą operację jak drogie. Jedynym problemem jest małe wibracje w najwolniejszym trybie. Ale myślę, że kamera tego nie odczyta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Doskonały więcej niż do testowania Zawiera kabel do połączenia go z portem USB, który ma 3 prędkości i można zmienić kierunek obrotu, ma również funkcję zmiany kierunku obrotu co 1/4 obrotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 926
    • Ft7 756
    • Ft3 967
    • Ft30 075
    • Ft28 917
    • Ft16 792
    • Ft6 409
    • Ft3 661
    • Ft5 286
    • Ft2 455
    • Ft2 818
    • Ft1 753
    • Ft63 127
    • Ft23 980
    • Ft5 264
    • Ft6 345
    • Ft6 345
    • Ft11 295