Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2020

    Kupiłem dwa takie. Wygląda na to, że przesyłka była bardzo ciężka, została wyrzucona na pewno lub była na niej pokryta ciężkim towarem. Jeden z nich przyszedł bez problemu, ale jeden z nich ma złamany pierścień, który zamyka się na motorze, jak widać na zdjęciach. Wygląda na to, że dobrze się trzyma na motorze, więc nie zgłoszę problemu do Banggood. Przetestowałem też drugi i trzyma się bardzo dobrze. Mechanizm blokujący telefon wygląda naprawdę dobrze i niezawodnie, ale z powodu złamanego pierścienia przywiążę pokrywę telefonu do motocykla również :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Dobranoc. Zapłaciłem bardzo wysoką cenę za transport, który był bardziej skuteczny i szybki, a na dodatek był to najgorszy transport jaki dotarł cały zepsuty sprzęt. Fatalny transport nawet 😭

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Idealnie zapakowane tworzywo wykonane, ale dobre to nie jest wypromieniowane lub cokolwiek, pomimo, że pudełko jest trochę złamane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Super product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Nic mi nie zginęło i nic nie zostało złamane, aplikacja jest bardzo dobra Uwielbiam tę aplikację

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Produkt jest prawdziwy i w dobrym stanie. Dostarczony prawie 15 dni, ale to dziwne, bo dostarczył mnie około 23:30.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Great! Fast delivery time!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Klient bardzo zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Bardzo ładne za tą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Dobry uchwyt na komórkę, obracasz się o 360 stopni Doskonała jakość / cena Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 564
    • Ft3 639
    • Ft8 195
    • Ft2 182
    • Ft8 737
    • Ft3 109
    • Ft10 194
    • Ft2 519
    • Ft3 150
    • Ft7 280
    • Ft3 639
    • Ft8 195
    • Ft2 910
    • Ft5 042
    • Ft4 001
    • Ft4 367
    • Ft13 010
    • Ft3 487