Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(130)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(130)
    • 5 Star(119)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/12/2021

    fitting the unit to my cd tray was easy enough (button to bottom) and holds securely in mazda 6. not the best phone holder(doesn't move smoothly) but it works. for the price I can't complain.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Kann den Handy Halter empfehlen. Kann nicht viel dazu schreiben es ist was es ist ein Handy Halter

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Pod każdym względem zasługuje na 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Doskonałe, bardzo dobre jakościowo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Excelente produto, boa qualidade.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2020

    Bardzo ładny produkt!. 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2019

    Ottimo stabile e pratico !!! Consigliato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    To jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Bardzo przydatny produkt. Dobra jakość. Łatwy w instalacji i obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Dobra jakość, uchwyt robi dobre wrażenie i utrzymuje mój telefon idealny, czego jeszcze potrzebujesz?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Przyszedł bardzo szybko, wygląda i czuje się świetnie, zacisk jest bezpieczny, ogólnie uczucie i budowa jest świetna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$96.79
    • US$29.41
    • US$11.49
    • US$10.99
    • US$10.99
    • US$11.99
    • US$8.99
    • US$10.99
    • US$10.99
    • US$6.99
    • US$10.99
    • US$13.99
    • US$7.99
    • US$44.99
    • US$18.99
    • US$15.99
    • US$28.99