Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/06/2021

    All jest Press fit bez przecieków, jeśli u podasz własną tabelę u można użyć rur do innego układu, pod warunkiem, że pompa ma wystarczająco mocy, aby wcisnąć wodę co najmniej 1,5 m w górę (chyba 2m nadal będzie ok) wielka wartość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Super jakość PCW! Bardzo stabilny! Z wyjątkiem niebieskiego pojemnika na roztwór składników odżywczych wszystkie części były w opakowaniu i prawidłowo zapakowane! Bardzo szybki i łatwy montaż, tylko dobre 15 minut, które potrzebowałem do tego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Otrzymałem towar, niestety, zasilacz pompy ma amerykańską wtyczkę. I jest pewien problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Pudełko było lekko otwarte, mogło być lepiej uszczelnione, biorąc pod uwagę, że niektóre małe części mogły wypaść. Żaden niebieski kosz nie przyszedł z moim zamówieniem, ale to jest w porządku. Zasilacz jest 12v/1A i łatwo wymienić, jeśli nie można użyć wtyczki US.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Dostawa bardzo szybka, łatwy montaż, wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Świetny, tani system! Miłość, której nie potrzebuję, by tworzyć własne... To jest idealne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Bardzo dobry obowiązek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2020

    Dobry produkt w cenie i nie musi ciąć dziur, kompletne opakowanie. Nogi są krótkie, ale to nie jest dla mnie nic wielkiego, i można je łatwo dodać do / zastąpić kilkoma dolarami z lokalnego sklepu z narzędziami. Szybko, stosunkowo mówiąc, z Chin. Wszystkie elementy obecne i nieuszkodzone, PVC wydaje się być wytrzymałe. Pompa 220v, której nie użyję, bo jestem w Ameryce Północnej, ale to i tak była dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2019

    Ürün resimlerde görüldüğü gibi geldi. Türkiye'ye 13 günde geldi hızlı teslimat için teşekkürler..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 412
    • Ft50 402
    • Ft15 081
    • Ft10 665
    • Ft17 288
    • Ft67 327
    • Ft7 722
    • Ft10 665
    • Ft5 514
    • Ft6 986
    • Ft5 884
    • Ft15 450
    • Ft4 778
    • Ft4 680
    • Ft6 620
    • Ft34 879
    • Ft5 412
    • Ft16 552