Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(179)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(179)
    • 5 Star(172)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/01/2022

    Jestem bardzo zadowolony z produktu. Paczka przyszła do mnie w ciągu tygodnia. Przywiózł go kurier. Nie znalazłem żadnych uszkodzeń po rozpakowaniu. Zainstalowałem kierunkowskazy na skuterze i działają idealnie. Migają ładnie z boku na bok, jak w opisie. Polecam ten produkt. Cena za produkt jest świetna.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Strzałki przybył w 20 dni Włochy szybka dostawa. Pasuje do opisu, ale bardzo mocna guma. To nie tak, że strzały na rowerach są delikatniejsze. Jeszcze nie sprawdzimy, czy działają. Dobry sprzedawca dzięki Bangood

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Produkt otrzymał nienaruszony i bezpieczny. Podłącz i sprawdź nadal nie można, ponieważ potrzebujesz dłuższy drut, chcesz zainstalować od przodu. Zakup jest usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    wykonane solidnie jedyny minus to w porównanie do motocyklowych mają twarde gumy przez co są podatne na złamanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Super dostawa przybyła nieuszkodzona około tygodnia od zamówienia, mogę tylko polecić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Jedna ze strzałek nie złamał, ale dzięki pomocy asystenta wysyłają mi nową parę strzałek, jestem bardzo zadowolony zarówno z produktu i obsługi klienta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Zamówiłem dodatkowe zestawy migaczy skrętu do moich elektrycznych skuterów. Mam je za jakieś 2 tygodnie. Żadnych problemów z zamówieniem, otrzymałem to, co zamówiłem, miałem zero problemów z zakupem na Banggood. 5 gwiazdek na całej długości. Jestem prawdziwą osobą przeglądającą się jako prawdziwy klient.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Wszystko zgodnie z opisem! Bardzo szybko dostarczone do Polski 11dni od zakupu. Świecą bardzo mocnym światłem bardzo dobrze widoczne w dzień, dodatkowo mają wbudowany przerywacz co znacznie ułatwia montaż! Polecam tego sprzedającego jak i ten model kierunkowskazów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Pracują i są i dobrze ich widzieć. Nie muszę pokazywać palcem, gdzie jadę, bo to skuter

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Z powodzeniem zamontowany 🙂

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,479.99
    • US$55.99
    • US$9.99
    • US$70.99
    • US$1,499.99
    • US$9.99
    • US$1,629.99
    • US$1,079.99
    • US$189.99
    • US$255.99