Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(305)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(305)
    • 5 Star(291)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 28/07/2020

    Produkty doskonałej jakości jestem bardzo szczęśliwy, że kupiłem ten szablon do zawiasu drzwi jest bardzo solidne wiertło i doskonałej jakości zawiera stop głębokości i wszystkie niezbędne akcesoria są również dostarczane z opakowaniem. Gorąco polecam zakup tego zestawu 👌

    Komentarze
  • 17/11/2020

    dostarczono na czas (4 tygodnie, ale o tym nie wspomniano). Dobrze spakowany, niedługo wypróbuję.

    Komentarze
  • 02/11/2020

    Dziękuję za to! Bardzo się cieszę, że użyję go w moich projektach diy

    Komentarze
  • 29/09/2020

    Po długim czasie, w końcu dotarł!!!

    Komentarze
  • 22/07/2020

    Nie mogłem się doczekać

    Komentarze
  • 29/03/2019

    Produto excelente. Cumpre totalmente com o prometido. A marca Wnew costuma produtor ótimas ferramentas. Material entregue em 32 dias! Parabéns ao vendedor e ao Bang Good. Recomendo o produto para quem trabalha com móveis.

    Komentarze (1)
  • 28/10/2019

    Отличный кондуктор для мебельных петель. На кондукторе есть 2 регулятора отступа от засверловки чаши петли до края фасада. Так же с обратной стороны можно надеть на них 2 черные насадки, которые нужны когда сверло не 35мм, а 26мм. Т.е. при сверле 35мм значения будут совпадать без насадок, а с 26мм - с насадками. Кроме всего прочего в комплекте идет металлический стержень, который служит в качестве бокового упора. Так же есть сверло на 2мм, ну и конечно сверло форстнера на 35мм в пластиковом футляре. На вид все качественно, плотненько. Шпилька ограничителя для сверла ходит мягко. Лучше, конечно, 1 раз увидеть как пользоваться, чем 100 раз прочитать, так и ищите в youtube - "35 mm Hinge Drilling Jig"

    Komentarze
  • 15/03/2018

    удобная приспособа для засверливания петель мебельных шкафов масса регулировок в комплекте фреза хороший прочный пластик удобно есть крепления для хранения инструмента не теряется... качество не хуже чем на проф оборудовании может немного дольше но все отлично и ровно как после станка!!! доя небольших работ то что надо. рекомендую!!!

    Komentarze
  • 25/07/2019

    Guida per trapano decisamente ben realizzata, plastica robusta e di buona fattura, con 2 spessori per cerniere da 26mm.Da valutare la punta in dotazione, i primi fori risutano ben realizzati.

    Komentarze
  • 15/01/2018

    I am very happy with the purchase. The product looks very solid, made of high quality materials. The distance adjustment knobs work hard, but I think they will work lighter over time.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,939
    • Ft2,351
    • Ft2,351
    • Ft2,939
    • Ft15,589
    • Ft12,942
    • Ft4,704
    • Ft20,591
    • Ft2,148
    • Ft26,474
    • Ft1,586
    • Ft8,823
    • Ft5,881
    • Ft1,174
    • Ft4,704
    • Ft5,881
    • Ft7,058
    • Ft6,764