Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(11)
    • 5 Gwiazda(10)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/03/2021

    Małe i poręczne, zajęło tylko kilka dni i zaczęło rosnąć. Bardzo silne światło. Zegar zmienia trochę czas sam. Niekoniecznie głośny alarm, gdy poziom wody jest niski. Zła instrukcja.. Szkoda, że nie można zmienić światła. Przystępnie. Lepszą instrukcję można znaleźć tutaj. https://www.idooworld.com/pages/documents-drivers

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2020

    Przybył i próbował, wszystko w porządku!! Dziękuję!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2020

    Idem przybył w odpowiednim czasie. Również w świetnej formie, moja narzeczona, jest naprawdę szczęśliwa, że nie możemy się doczekać zakupu innych idem widziany na widok dziękuję.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2023

    Jak dotąd tak dobrze. Przyszedł ze wszystkimi akcesoriami potrzebne, oprócz może przezroczystych kopuł, które można uzyskać z niektórych zestawów. Podręcznik jest nieco ograniczony, ale ponieważ jest to tylko rebranded IDOO ID-IG201 istnieje mnóstwo informacji wokół. Kupiłem kilka koszy i gąbek 3rd party na Amazon, które okazały się dobrze pasować do tego systemu, choć jeszcze ich nie wypróbowałem. https://www.amazon.se/dp/B0BZV6PKNV?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details Zapłaciłem za to 510 SEK, co, jak zakładam, było świetną ceną.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2023

    ok

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    To jest naprawdę fajne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Bardzo zadowolony z produktu. Był problem z pompą, kiedy ją otrzymałem, ale sprzedawca poradził sobie z tym bardzo dobrze. Po dostarczeniu wystarczających dowodów w tej sprawie (wideo i fotoodporność), sprzedawca wysłał całkowicie nową jednostkę w zastępstwie. Pochwalam ich profesjonalizm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Jestem bardzo zadowolony z wydajności i punktualności oferowanych usług. O produkcie powiem Ci po Świętach!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$44.17
    • US$57.99
    • US$29.90
    • US$40.88
    • US$19.31