Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/06/2021

    Very good 😊 product for this price. Cargo test: 14 X 500ml beers. Ok 26 X 500ml empty bottle. Ok Good material. Brilliant color.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2018

    This backbacp is so cheap yet built sturdily and is also waterproof. I am using it mainly to cycle to some areas where cars cant go with a rc radio transmitter, some lipos and fpv googles inside it along with a bridge camera and 2 or 3 quads strapped to the outside area to fly them. SO far it's held up pretty well and I am using it almost on an everyday basis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2017

    muy bien . diferentes 6 bolsillo . perfecto para llevar trabajar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2017

    Fajny plecak do szkoły i na wycieczkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2016

    Very happy with this. Great quality for an awesome price!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2018

    Lots of room made from quality material great pocket set up. Does what I need with style.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2018

    muy buena y amplia mochila ideal para camping buen espacio y reforzada en varios lados muchos bolsillos y utilidades!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Jak na swoją cenę to ok. Torba poliestrowa, jednowarstwowa. Ma kilka zapasowych i wewnątrz dodatkowych kieszeni na małe rzeczy jak portfel, powerbank, chusteczki itp. Bardzo lekka waga. Nie wiem tylko, jak długo to potrwa. Zależy od normalnego użytkowania, do którego ją namówię. Ale nie ma numeru namierzającego. Z 25/3 do 28/5.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2018

    It has a good feel and looks good. Mind you the colours are less vibrant and in my bag were somewhat different /inverted (see photos). After a couple of days of use (as schoolbag) one of the stitches was torn, so avoid caring to much weight, it is still usable and could be repaired but that's not the point. For 15€ is good enough, but could have been better quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2018

    Mochila muy amplia muchos bolsillos y super resistente muy recomendable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$32.99
    • US$9.99
    • US$25.40
    • US$42.72
    • US$40.62
    • US$10.99
    • US$20.78
    • US$28.99
    • US$8.33
    • US$11.54
    • US$39.26
    • US$133.97
    • US$21.93
    • US$25.29
    • US$24.46
    • US$11.99
    • US$69.99