Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/08/2021

    Produkt jest zgodny z opisem. Przetwarzanie i jakość są bardzo dobre. Czy ten produkt, już zakupiony kilka razy i przetwarzany. Działa doskonale, wszystko przebiega bez problemów. Ustawienia są bardzo precyzyjne, możliwe. Mogę gorąco polecić zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Product corresponds to the description. Excellent quality. Works excellent. Due to the long setting path, very precisely. Exactly what I wanted. Can recommend it with calm conscience to purchase.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2018

    this kit of potentiometer complete with its graduated and multiturn knob is very nice. The measured values of the multiturn potentiometers are ok and the stem rotation it is very smooth. I cannot measure the linearity or the precision of the potentiometer, but I am satisfied. The graded knob is small and gives you the opportunity to place some potentiometers very close. Anyway its readability it is very good. The kit comprises also the key for tightening the small screw for fixing the potentiometer shaft. suggested very good value for money. questo kit di potenziometro completo di manopola graduata multigiri è molto bello. I valori misurati del potenziometro multigiro sono ok e la rotazione dello stelo è molto morbida. Non riesco a misurare la linearità o la precisione del potenziometro, ma sono soddisfatto. La manopola graduata è piccola e ti dà la possibilità di posizionare alcuni potenziometri molto vicini. Comunque la sua leggibilità è molto buona. Il kit comprende anche la chiave per il serraggio della vite piccola per il fissaggio dell'albero del potenziometro. suggerito, un ottimo rapporto qualità-prezzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2018

    Товар доставили быстро 10 дней до Москвы, трек отслеживался. Качество резистора хорошее.сопротивление меняется от 0 до 10 кОм. Единственный минус - диаметр выходного вала резистора 6,4мм, а диаметр отверстия в ручке 6,4мм поэтому ручка крутится под углом. Необходимо на вал намотать фольгу или еще что нибудь чтобы плотно села.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Przybyli idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2018

    très bon potentiomètre et précis comme attendu. Je recommande fortement. il va me servir pour un réglage parfait du mon convertisseur

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2019

    Für genaue Regelung der Spannung zu empfehlen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2018

    Well Bourns is always oke, that why i using this one again. Will buy more off these.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    3 zostały zamówione. Wszystkie przybyły w odpowiednim czasie, zostały przetestowane i znaleziono ok. Należy pamiętać, że aby zapobiec zagłuszaniu, należy umieścić pralkę odporną na wstrząsy poniżej pierścienia pozycjonującego, a nie nad nim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft980
    • Ft1 717
    • Ft3 251
    • Ft2 645
    • Ft1 717
    • Ft1 963
    • Ft1 963
    • Ft19 132
    • Ft4 805
    • Ft2 268
    • Ft652
    • Ft3 674
    • Ft2 324
    • Ft1 717
    • Ft1 200
    • Ft1 239
    • Ft1 203
    • Ft4 258