Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/09/2021

    Wyśmienicie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2018

    Excelentes accesorios para la herramienta rotativa muy recomendado.Los recibi el dia de ayer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Przyszedł dobrze zapakowany, wszystko było w dobrym stanie i przybyło w czasie i formie Jeśli polecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2018

    Excelente kit de pulido a muy buen precio se los recomiendo muy muy ampliamente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2019

    kit molto assortito e a buon prezzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2018

    So many pieces in this bag. Sure these accessories will out last my Dremel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Jest to kompletny zestaw do obracania narzędzia, wygląda dobrej jakości i przynosi różne akcesoria do pracy w wolnym czasie, dzięki BG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Paczka dotarła o wiele szybciej, niż myślałam - około 15 dni. Wszystko wydaje się być zgodne z rozkazem. Dobra robota, dziewczyny i chłopaki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Spędziłem trochę czasu licząc, a w sumie było trochę ponad 350, liczone raz za razem i nigdy nie skończyło się na 350, wspaniałe doświadczenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Duża paczka w uczciwej cenie Dostarczone w ciągu trzech dni jest to pierwszy raz w życiu na szybkie dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 617
    • Ft5 484
    • Ft3 921
    • Ft5 707
    • Ft3 921
    • Ft4 635
    • Ft10 344
    • Ft6 748
    • Ft4 517
    • Ft3 207
    • Ft8 917
    • Ft6 062
    • Ft5 348
    • Ft4 635
    • Ft6 420
    • Ft3 921
    • Ft8 203
    • Ft1 943