Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(451)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(451)
    • 5 Star(417)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2021

    To przyszło bardzo szybko, ale nie działa, instrukcje nie zrozumiałe, aby rozwiązać problem. Postanowiłem otworzyć wierzchołek obiektu, aby zrozumieć problem. Przewody elektryczne źle podłączone. 💕 działa teraz dobrze. Wskazówka: Rozcieńczyć mydło przynajmniej do 50 c/o. z wodą w przeciwnym razie nie ma efektu piany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w ciągu 11 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Jestem bardzo rozpracowany z tym dozownikiem. Na pudełku nie było żadnej marki. Wyprodukowane w Chinach. Używamy go na co dzień i jest fantastyczny. Wiadomość jest dobra. Nadawca podczerwieni jest czuły i zatrzymuje się ograniczony po zdjęciu ręki. Szkoda, że nie ma ilości, aby wybrać ile mydła wyjdzie, ponieważ większość czasu znajduję domyślną ilość do dużych. Ale nie jestem pewien, to przestanie nalewać mydło, gdy ruszysz rękę z czujnika. Wytrzymał ponad miesiąc z 4 baterii do ładowania enelopy AA Panasonic, więc to coś do wzięcia pod uwagę. Zamówiłem też dozownik Xiaowei X1S. Chociaż ma dziecko w baterii nie ma stop Limit ten model, to znaczy, że będzie nalewać mydło, aż przestanie, nawet jeśli odsuniesz rękę. Mydło, którego używam w stosunku 1:3 to Dr Bronners - mydło w płynie Pure-Castile. Bardzo zadowolony z tego dozownika. Cospa, w której pojawiło się urządzenie jest dość standardowa i nie podano modelu ani marki. Wyprodukowano w Chinach. Jest w ciągłym użyciu i bardzo go lubimy. Pianka wychodzi w dobrej konsystencji. Czujnik jest czuły i ma limit zatrzymania, gdy odsuniesz od niego rękę, więc zatrzymuje się i nie wylewa więcej piany. Chciałbym mieć stopień na ilość, bo większość czasu uważam, że ilość wychodzi za duża jak na mój gust, ale jak już wspomniałem, piana przestaje wypływać, gdy ruszysz rękę z czujnika. Wytrzymał trochę ponad miesiąc z czterema doładowanymi bateriami Panasonic. Trzeba to rozważyć. Zamówiłem też model Xiaowei X1S I nawet jeśli ma ładowalną baterię, nie może przestać rozlewać mydła, nawet gdy odsuniesz jego rękę od czujnika. "Mydło w płynie, którego używam w stosunku 1:3 to Dr Bruner Real Mydło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Rodzina ma już 2 części, dlatego wybór został ponownie dokonany. Myślę, że jest najlepszy w tej kategorii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Witam dzisiaj przybyłem dozownik mydła, mam już go i to naprawdę działa bardzo dobrze przybył szybko i dobrze....dziękuję banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Elegancko działa. Używam mydła w proporcjach 1/3 mydła i 2/3 wody. Jak się da więcej mydła to nie wychodzi piana albo jest gęsta... Ogólnie super produkt. Nie wiem jak wcześniej mogłem żyć bez tego gadżetu. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Bardzo miło zaskoczona. Szkoda, że nie ma opcji dawkowania. Przyszedł kilka dni, 4 baterie do długopisu muszą być zabezpieczone gdzieś oddzielnie, jak również dolewki nie są w opakowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Wszystko w jak najlepszym porządku Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    To były dwa miesiące! Za długo, dostałem CDEK w biurze rozdania. Sam produkt jest nietknięty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Cena dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 085
    • Ft8 653
    • Ft4 587
    • Ft6 813
    • Ft9 177
    • Ft7 571
    • Ft7 948
    • Ft3 275
    • Ft7 197
    • Ft8 328
    • Ft4 551
    • Ft6 554
    • Ft4 587
    • Ft5 571
    • Ft8 521
    • Ft9 374
    • Ft9 177
    • Ft3 603