Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2022

    Wygląda dobrze wykonane, dość dokładne, wypróbowane z 15-cm Starret team, i już miał bardzo lekki zespół,

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Bardzo ładny produkt, jedyne co chciałbym, to trzeci otwór na odsłoniętą powierzchnię kwadratu, aby przymocować linijkę t-track, jak ten Fonson. Jest to jednak tańsze i ma to, co uważam za lepszy system zatrzaskowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    Po długiej podróży łodzią z Chin plac tor wygląda zgodnie z oczekiwaniami i jest najbardziej kwadratowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2022

    Dobra jakość, bardzo dokładna i przybyła kilka tygodni wcześniej niż oczekiwano. Zdecydowanie polecam ten punkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Appareil précis( angle à 90° exact), très facile à installer sur les rails Festool et conforme à la description.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2022

    Wytrzymała konstrukcja i mocna konstrukcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Ładna jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Ten mały kwadrat jest kwadratowy na szynach festool. doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Czysta obróbka CNC, idealnie pasuje do szyn Festool.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$49.99
    • US$24.99
    • US$19.99
    • US$45.99
    • US$103.99
    • US$26.99
    • US$65.99
    • US$19.54
    • US$28.99