Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2021

    Szybka dostawa, doskonała obsługa, wysokiej jakości komponenty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Bardzo dobrze, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    ωραίο πρακτικό ..οτι ακριβώς δείχνουν οι περιγραφές αυτό ακριβώς παραλαμβάνεις.. στο μέλλον θα ξανά πάρω πάλι ακόμα ένα σετ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Apos 4 zakup tego sprzętu jest szkoda, że nadal nie pasuje do powiązanego zdjęcia. Poza tym, dostarczany materiał jest doskonały i sprawia, że nienaganne podlewanie jest związane z programistą podlewania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Paczka dotarła bez żadnych uszkodzeń i była kompletna. Wtyczki nie są jednak dobrze zbudowane, ale działają.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    In first package not all items were present. Got my money back and ordered new one. This time everithing was OK. It works fine.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Wszystkie otrzymane w dobrym porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Łatwy zestaw i dość rurek, żeby poprawić system podlewania. Wciąż planuję kompletną konfigurację i mogę później wrzucić zdjęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 820
    • Ft3 623
    • Ft17 131
    • Ft4 151
    • Ft12 182
    • Ft2 469
    • Ft8 754
    • Ft1 596
    • Ft3 805
    • Ft6 545
    • Ft7 481
    • Ft1 899
    • Ft2 469
    • Ft3 043
    • Ft22 845
    • Ft2 420
    • Ft7 194
    • Ft10 277