Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • cak_aan
    ID
    18/08/2021

    Dobrej jakości szachownica. Orientalny projekt. Dzięki BG i Ninja Express za dostarczenie mojej paczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Fantastyczna jakość w tej cenie, ale po raz pierwszy czekałem 45 dni z Czech.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Shipping was late. Very nice otherwise.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Piękna szachownica, przybyła w oczekiwanym czasie dostawy, zdumiona wykończeniem warcaby. Zalecane pod względem ceny i jakości konstrukcji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2018

    Chess are made super!!! Small size board and figures perfect for carrying around in a bag. Quality Level!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2019

    chessboard has concave defect shows on the picture but quality of figures are excellent. The ornaments looks great. generally that's one presents briliant on a board

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2019

    Arte chinesa para quem gosta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    thank you the items have arrived well, i like the items according to the description

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Bardzo mi się podoba. Jest lepszy niż myślałem i został dostarczony wcześniej niż się spodziewano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Kupiłem ten zestaw szachowy jako prezent dla mojego przyjaciela. Wygląda na dobrą jakość, a szczegóły na klatce piersiowej są bardzo dobre. Z radością podaruję :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 963
    • Ft37 779
    • Ft4 968
    • Ft12 922
    • Ft3 974
    • Ft12 260
    • Ft11 597
    • Ft4 305
    • Ft10 602
    • Ft4 968
    • Ft6 625
    • Ft3 510
    • Ft8 282
    • Ft9 277
    • Ft9 036
    • Ft3 010
    • Ft29 132
    • Ft3 914