Opinie klientów

4.81 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(128)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(128)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Producto entregado en buen estado. Excelente calidad. Mis hijos estan encantados jugando con ellos. Lo recomiendo. Gracias Banggood!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Elementy są małe (4x4cm kwadratu).32 sztuki nie wystarczają do dużej konstrukcji. Ale magnesy są mocne, plastikowa struktura bloków jest wytrzymała. Dzieci dużo się tym bawią. Jest tak proste i łatwe do połączenia ich razem i bawią się przez kilka minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Nie ma tytułu na tym produkcie, aby wspomnieć, że są to mini :) poza tym, że w szczegółach produkcji ma wymiary. Istnieją bardzo ładne zabawki magnes graliśmy cały dzień i jeśli twoja fantazja jest w dobrym poziomie można stworzyć wiele rzeczy. Polecam to na pewno kupię kolejne 3 pakiety

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Szybka dostawa bardzo szczęśliwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Dobry produkt, dobra cena, bardzo szybka wysyłka. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JaeVIP1
    PH
    22/01/2019

    i thought it was big like in the mall playground..it didn’t say it’s mini until i received the package..but it still okay because my son likes to play with it..i hope i can buy the other accessories ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2019

    smaller than expectee but great toy. my 2 year old daughter is already loving it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • gtjVIP3
    GR
    29/04/2021

    Είναι πολύ καλά. Πάρτε όμως το μεγαλύτερο πακέτο διότι είναι λίγα και οι κατασκευές που μπορείς να κάνεις είναι περιορισμένες.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Moja córka lubi się nimi bawić. Są małe, więc małe dziecko potrzebuje nadzoru podczas korzystania z nich, ale są hitem i myślę, że będą dobrze podróżować. Zdecydowanie zabawka, którą lubi, i myślę, że pomaga rozwinąć zręczność i kreatywność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Bardzo małe, ale całkiem fajne magnesy. Możesz z nich zbudować różne rzeczy i zrobić dekoracje na lodówce. Nawet z małym podręcznikiem z rzeczami, które można zrobić w środku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 382
    • Ft8 365
    • Ft2 809
    • Ft6 022
    • Ft4 349
    • Ft8 031
    • Ft6 050
    • Ft2 574
    • Ft11 865
    • Ft2 873
    • Ft24 767
    • Ft11 043
    • Ft4 349
    • Ft3 192
    • Ft5 018
    • Ft5 018
    • Ft3 192
    • Ft2 340