Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(99)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2021

    Wszystko od kabla do lampy jest idealne. Lampa ma jasnobiały blask, przełącznik działa dobrze. Lampa sama posiada powłokę ochronną i usuwa folię ochronną. Szanuj sprzedającego za dobre towary! Dobre zakupy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ammoema
    IT
    03/12/2020

    Doskonałe z gniazdem usb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Idealne do tego, co chciałem zrobić, oto zdjęcie mojego projektu z lampą po lewej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Doskonała pozycja za najlepszą cenę. Działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Super oświetla bardzo dobrze i praktyczne z małych, jak z drugiej strony światło uwalnia dużo ciepła i wysłać mu proste tworzywo jego kroki super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2019

    This LED Tube gives enough light for kitchen or home workplace. It takes up to 1.3 A when switched on. You can mount it without any screwing. There are metallic pads, pads to adhere to the wall or furniture and magnetic holders. Very effective.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Amrysf
    ET
    15/05/2019

    very good quality lamps...very bright.. surprised.. package safely arrived undamaged... congrats to Banggood!! thanks alot. the lamps a little bit consume much power from powerbank other than that it's awesome.... highly recommended!! cheap price but quality material!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    WSZYSTKO ХОРОШО WSZYSTKIE LAMPY РАБОЧИЕ!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Produkt jest dobry w cenie i dość jasny. Tylko trochę zawiedziony, że pudełko z led nie jest w dobrym stanie. Ale produkt działa i jest w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2020

    Produkt jest bardzo ładny... Polecam go, miałem problemy z rurką paskową, to było z powodu wysyłki... może lepsze opakowanie byłoby lepsze...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 983
    • Ft3 558
    • Ft4 270
    • Ft4 983
    • Ft2 306
    • Ft3 558
    • Ft2 969
    • Ft7 474
    • Ft2 772
    • Ft3 049
    • Ft2 134
    • Ft3 558
    • Ft2 846
    • Ft3 071
    • Ft2 846
    • Ft2 134
    • Ft1 822
    • Ft4 983