Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1141)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1141)
    • 5 Star(1102)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2021

    dakchi nadiii brojolaa 🔥💪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Posiada wiele rozmiarów dostępnych dla wszystkich różnych przewodów. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Dobra robota

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    as described very fast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Nie trwało to tak długo, jak myślałem, że to tylko 9 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Wielkie zakupy, zamówienie złożone i dostarczone 15 dni później na poczcie, gratulacje dla zespołu BG za dobrą pracę. Dotarł w prostym opakowaniu z ochranianiem niektórych różnych przedmiotów, i w idealnym stanie. Po otwarciu i fotografii, to dotknęło mnie wiele małych rzeczy w jednym zakupie i nie miałem zbyt wiele czasu wolnego, jednak zrobiłem kilka testów i obserwacji. Posiadanie poważnych różnic kalibru bez konieczności kupowania rolek z surowymi metrami każdego kalberta jest dobre i ekonomicznie opłacalne, materiał jest dobry, podoba mi się. Kupię więcej, ale po małym pudełku z ledami, dostanę dobrą ofertę, którą zjesz w pudełku. Wielkie przejęcia, wniosek złożony i dostarczony 15 dni później na poczcie, pozdrowienia dla zespołu BG za dobrą pracę. Dotarł w prostym opakowaniu z wyściełanym ochranianiem niektórych różnych przedmiotów, i w idealnym stanie. Po otwarciu i fotografowaniu, zajęło mi to dużo małych rzeczy w zakupie i nie miałem zbyt wiele czasu wolnego, jednak zrobiłem kilka testów i obserwacji. Posiadanie kilku różnych kalibrów bez konieczności kupowania rolek z kilku metrów każdego kalibru jest dobre i ekonomicznie wykonalne, materiał jest dobry, podobało mi się. Kupię więcej, ale po małym pudełku ledów, mam smak, dostanę dobrą ofertę, która jest w pudełku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    I just received The items Today , I ordered 4 . They took a lot of time to arrive to Morocco , not like other items I bought , that was not very good , the shipping times need to be respected Next time , otherwise I will change the platform . Overall the items are exactly Like descrideb , and the price is great , I will keep an eye for more products like these , if the shipping times are respected of course .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2019

    An amazing set of heat shrink in different shapes and sizes. 3 sets of flat and 5 sets of tubes. Quality is excellent and they are all in good lengths. I bought this set to replenish my collection box and I didn't have to adjust the any of the sections within the box to add them to it. There are plenty of each kind, enough for a hobbyist electrician like myself. they are perfect for all the connections I need to make in my RC hobby whether it be covering connected wires or attaching receiver antennas to standoffs on my quads. I would recommend this pack to anyone! 5 Stars

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Bardzo dobrze. Przybył przed czasem Nie wkładaj go do piekarnika. Nie można umieścić na kablach ładowarek Telefony muszą być umieszczone na dwóch drutach, które są zgodne ze średnicą rozmiaru

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2019

    good deal ! nice everything is ok :) have alook at my youtube channel and learn more: https://www.youtube.com/user/salviaaable/videos?view_as=subscriber

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.42
    • US$106.99
    • US$399.99
    • US$219.66
    • US$89.99
    • US$22.99
    • US$10.99
    • US$32.99
    • US$46.99
    • US$38.99
    • US$36.99
    • US$18.03
    • US$15.00
    • US$6.59
    • US$16.99
    • US$16.38
    • US$10.42
    • US$7.99