Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(585)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(585)
    • 5 Star(532)
    • 4 Star(42)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2021

    Wygrał cięcie, wysłane w pół roku, maska była w firmowym pudełku i w torbie. Naturalnie, kiedy pudełko się rozgniotło, cóż przynajmniej maska jest trudna do uszkodzenia, ale plastikowa część może całkiem popękać. To tak, jakby pudełko szło do mnie. Maska jest świetna, podoba mi się. Nie żałował wygranej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Cóż, szalejemy na tej koronie. Łatwy oddech, zakrywający twarz, podoba mi się, ale nie ma plastikowego zapachu. Normalnie, to śmierdzi. Kupiłem 3 i cena była dobra na czas. Piszę o należnościach, i kupiłem go za 37 TL 20 sierpnia. Kupiłem go z dodatkowym filtrem, co było dobrą ceną. Nie wiemy, co się stanie. Zabrałem go, nie musiałem lądować.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Dotarła dobrze zapakowana w kartonowe pudełko, które zostało trochę pogniecione. Maska szczelnie owija usta i nos, siedzi wygodnie, a oddychanie nie jest trudne. Regulacja maski jest bardzo łatwa i może być wykonana szybko bez żadnych problemów, po prostu umieścić gumki maski za głowę i zacisnąć elastyczne paski. Nie wyciska się na twarzy nawet podczas pracy przez bardzo długi czas dzięki miękkiej gumy. Od samego początku pachnie jak guma, na szczęście jest wodoodporna, więc jeśli przemyjesz wewnętrzną część mydłem ręcznym, zapach zniknie później. Jeden wyjmowany filtr jest łatwy do zmiany. Jeśli ta recenzja ci pomogła, byłbym bardzo szczęśliwy, jeśli klikniesz na kciuki na ikonie. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Спасибо Banggood за быструю доставку,маска отличная,не давит, удобно сидит на лице,использую на работе.Товар советую к покупке!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    посылка дошла за 9 дней . подобная маска есть у 3М . маска лёгкая , удобная , при носке особого дискомфорта не доставляет , на лице сидит хорошо . но стоит учитывать , что всё перечисленное мною зависит от формы и строения лица . хочу добавить , что маска со сменными фильтрами . замена лёгкая , в течении нескольких секунд (отстегнуть 3 защёлки) . маска досталась в подарок , как новому пользователю (оплатил только за перевозку 0,87€)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Siedzi cicho. Zdemontowany (podręczny do prania). Uzupełnić z 1 filtrem wewnątrz maski. Powinieneś zająć się filtrami zapasowymi. Gumka za 4K. Ale to też nie 3M.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • chmVIP3
    FR
    07/02/2021

    Produkt ok za cenę, ale : Brak instrukcji użytkownika (aby wyjaśnić, jak prawidłowo zapiąć gumki). Może być trochę dłużej (koniec nosa jest dotykający) Jakość plastiku może być lepsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Jakość nie jest dużo gorsza niż 3 m. Elastyczny jest szorstki, nagłówek jest bardziej sztywny, korpus filtra znajduje się tylko na dwóch zamkach. Guma jest miękka. 3 m od firmy służył przez półtora roku, potem guma w okolicy nosa spuchła i zapytała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Leży dobrze na twarzy, nie przepuszcza powietrza, oddycha łatwo, nie pachnie plastikiem. Filtr jest łatwy do zmiany, dobre krawaty - ups do mocowania. Wykonuje swoje funkcje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Wygrana w Banggood's Money Game, dostarczona w 22 dni. Dobra maska na warsztaty. Farby, kurz. Jest z jednym filtrem, więc upewnij się, że dokupujesz. Wielkie dzięki Banggood za ten dar!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 420
    • Ft2 426
    • Ft4 495
    • Ft3 595
    • Ft1 997
    • Ft4 846
    • Ft4 153
    • Ft2 075
    • Ft1 940
    • Ft2 996
    • Ft2 096
    • Ft2 996
    • Ft1 496
    • Ft5 694
    • Ft2 768
    • Ft2 768
    • Ft3 445
    • Ft3 895