Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(664)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(664)
    • 5 Star(596)
    • 4 Star(50)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/07/2021

    Dotarła dobrze zapakowana w kartonowe pudełko, które zostało trochę pogniecione. Maska szczelnie owija usta i nos, siedzi wygodnie, a oddychanie nie jest trudne. Regulacja maski jest bardzo łatwa i może być wykonana szybko bez żadnych problemów, po prostu umieścić gumki maski za głowę i zacisnąć elastyczne paski. Nie wyciska się na twarzy nawet podczas pracy przez bardzo długi czas dzięki miękkiej gumy. Od samego początku pachnie jak guma, na szczęście jest wodoodporna, więc jeśli przemyjesz wewnętrzną część mydłem ręcznym, zapach zniknie później. Jeden wyjmowany filtr jest łatwy do zmiany. Jeśli ta recenzja ci pomogła, byłbym bardzo szczęśliwy, jeśli klikniesz na kciuki na ikonie. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    посылка дошла за 9 дней . подобная маска есть у 3М . маска лёгкая , удобная , при носке особого дискомфорта не доставляет , на лице сидит хорошо . но стоит учитывать , что всё перечисленное мною зависит от формы и строения лица . хочу добавить , что маска со сменными фильтрами . замена лёгкая , в течении нескольких секунд (отстегнуть 3 защёлки) . маска досталась в подарок , как новому пользователю (оплатил только за перевозку 0,87€)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Trochę to trwało, ale dotarło prosto, przyszedł z filtrem, produkt został zdemontowany, ale jest łatwy w montażu, montaż jest praktyczny i bardzo intuicyjny. Uzyskanie go ma dobry oddech i można zobaczyć wielki płot powietrza zewnętrznego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Bardzo dobre i doskonałe do kurzu i gazy, które lubią jego zastosowanie w aureoli, która mieści się na twarzy i bardzo miły elastyczny i zimny materiał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Wygrana w Banggood's Money Game, dostarczona w 22 dni. Dobra maska na warsztaty. Farby, kurz. Jest z jednym filtrem, więc upewnij się, że dokupujesz. Wielkie dzięki Banggood za ten dar!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Dostałam je przed datą. Dobry produkt i mam 1 produkt za darmo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Paczka została szybko przyjęta, maska wygląda dobrze, ale jeszcze jej nie próbowałam. Dziękuję ci Banggood za ten prezent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Zwykłej maski, dopóki nie doszło do użycia. Siada wygodnie na twarzy, rozmiar regulowany. Radzę ci! Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Ten sam produkt, co opis

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Dzięki Banggood za ten prezent. Ładny produkt i jakość. Bardzo szybka dostawa mniej niż 10 dni dotarła do mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.78
    • US$16.19
    • US$12.99
    • US$2.49
    • US$16.16
    • US$6.92
    • US$5.29
    • US$7.20
    • US$8.99
    • US$13.06
    • US$2.99
    • US$10.38
    • US$199.99
    • US$11.99
    • US$25.40
    • US$9.23
    • US$69.29
    • US$20.99