Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 03/04/2018

    OK

    Komentarze
  • 23/09/2018

    Вроде пока работает. Большая нагрузок не давал. Коррозии за месяц нет.

    Komentarze
  • 23/11/2019

    good stuff for my high start winch

    Komentarze
  • 21/06/2020

    Dobra jakość, dobra jakość

    Komentarze
  • 15/02/2019

    arrived in about two monthes. looks to be of good quality and feels the same. satisfactory and useful accessory to my keychain. would love to see a larger variety of these snapshackles.

    Komentarze
  • 26/07/2018

    316 Stainless Steel Quick Release Boat Anchor Chain Eye Shackle Swivel Snap Hook, excellent transition reliable seller, recommended, material and perfect fast shipping

    Komentarze
  • 10/04/2018

    Envoi assez rapide, c'est bien ! L'objet semble convenable, eu égard à son prix. Je n'ai pas encore d'avis sur sa solidité et sa durabilité, cela viendra avec le temps. Pour l'instant, l'expérience est positive.

    Komentarze
  • 01/03/2018

    Se ve bien, a dia de hoy no lo he sometido a esfuerzos, pero la apariencia me dice que no tienen una calidad equiparable al mismo producto que se vende en tiendas de nautica.

    Komentarze
  • 26/02/2020

    Uwielbiam hak, czekając, czy przejdzie test zaufania, kiedy powieszę na nim krzesło hamaku. Mam swoje zastrzeżenia.

    Komentarze
  • 09/09/2019

    ottimo prodotto, fornitore consigliato, puntuale la consegna, il prodotto lo trovato molto utile e ben fatto. Il prezzo davvero ottimo

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,163
    • Ft2,299
    • Ft5,465
    • Ft5,753
    • Ft3,163
    • Ft4,314
    • Ft2,012
    • Ft3,163
    • Ft2,587
    • Ft6,616
    • Ft8,631
    • Ft4,890
    • Ft2,587
    • Ft2,875
    • Ft8,631
    • Ft3,451
    • Ft8,055
    • Ft8,631